justysia21
Elfikowa mama :D
ja tu wpadlam podopingowac bo dawno nie zagladalam a tu juz nikt sie nie dietkuje :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorki że tak późno Ci odpowiadam:-(Wiesz co początki są trudne bo musisz napraw:-(de jeść prawie wcale i to w maleńkich ilościach to jest może drastyczne ale w moim przypadku pomaga czyli ja rano nigdy nie jem po prostu nie lubie;-)a pije jakąś kawuche potem jakąś gruche zjem pod wieczór jakiś jogurt z;-) chrupkim pieczywem lub tosta z szynką ale jem tylko wtedy kiedy nie jestem głodna żeby się nie rozsmakowaćMaruana a jak dlugo zasuszalas ten zoladek i jak?
Nic nie jadlas czy jak?
Ja od pazdziernika do swiat schudlam 6kg a w swieta 3 mi wrocilo.
Znow zaczelam od poniedzialku ta diete na zawolanie ale nie trzymam sie jej za bardzo bo ciagle glodna chodze chyba @ mi sie zbliza,bo przed nia to bym mogla konia z kopytami wciagnac
Jesz o jakis konkretnych godzinach?
Napisz cos wiecej-plissss
hahaha no oczywiście 1,78 hehe a co do karmienia to jak najbardziej możnaDzieki Martuana...:-)
a tak swoja droga to Ty niziutka jestes78cm toz to kazelek z Ciebie
Od jutra chyba zaczynam....
Heh ja tak co tydzien mowie
Ale z 15 mam do zrzucenia![]()