Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tyle naklikane.
]

a jak ten olej się nazywa????
Mikimauro to ja właśnie kupiłam tą mąkę która jest skrobiąa jak ten olej się nazywa????
a laski znalazłam na forum Dukanowym wątek Irlandzki ;-)
Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - "Dukanówki"w Irlandii

i sie nie moge podniesc
chyba musze isc na spacer sie przejsc.
) a rano o 0,5 kg mniej

. ha ha od jutra znowu bialka wiec odpokutuje troche te roladke
mam pytanko normalnie ze mnie jest łasuch taki że hej potrafiłam nie raz się tak nafutrować że aż mi nie dobrze było a teraz tak nie mam wręcz zaczynam coś jeść ze smakiem bo dobre a po połowie zaczyna mi to rosnąć w buzi i nie mogę w siebie wcisnąć tak jak dzisiaj te jajka
smakowały mi strasznie zrobiłąm sobie 3 takie spore i co...ostatni prawie cały zjadł P

Wy też tak macie czy to tylko ja???
ooo super ze jest tam taki watek...wczesniej zaczelam tam pisac na tym forum,ale pozniej z braku czasu przestalam...chyba musze znow zaczac pisacMikimauro to ja właśnie kupiłam tą mąkę która jest skrobiąa jak ten olej się nazywa????
Kamcia dzięki ;-)
a laski znalazłam na forum Dukanowym wątek Irlandzki ;-)
Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - "Dukanówki"w Irlandii

, no i zeczywistośc mnie powaliła, mam równe 30 kg do zgubienia, zaczynam od dzisiaj liczyć kilogramy, tak wiec ja zaczynam od 100kg. Normalnie az mi sie ręce trzesa jak to pisze, no ale tak jest, ważne ze chce to zmienić i wytrwać do końca.
a z którego przepisu robiłaś chlebek?? Ja dziś też chciałąm upiec i piekłam ziołowy ale całość wylądowała w koszu bo z wierzchu twardy jak skała a w środku surowy 

i obeszłam się smakiem a z otrębów zrobiłam owsiankę