pauletta82
Sexy Big Mamma
Właśnie zrobiłam omlecik z kurczakiem ale za mało przyprawiłam i jakiś taki jałowy był i wszystko mi rosło w buzimoze omlecik ;-)

ale jakoś zjadłam 
Na obiad pałki kurczaka w przyprawach pieczone w woreczku ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie zrobiłam omlecik z kurczakiem ale za mało przyprawiłam i jakiś taki jałowy był i wszystko mi rosło w buzimoze omlecik ;-)

ale jakoś zjadłam 
no i właśnie piec bez skóry ;-)
ale teraz pieke na tej "kratce i sa smaczne...czasami nie pieke tylko kupuje pieczone udka w PL sklepie-za sztuke place 1e...ale sa duuuze i pyszne

sprzątałam i zapomniałam jeść 

) i na samą myśl o jedzeniu mi się nie dobrze robi i muszę w siebie wciskać mimo głodu 

, ale to fajnie miło sie czyta
;-)
. Ja dzisiaj jadłam rybke i jogurcik z otrembami i tylko tyle, bo po wczorajszym dniu strasznie jestem " rozdęta" i jakoś nic wiecej nie weszło mi. Kurcze dla mnie najgorzej jest z gotowaniem dla rodziny. Tyle pokus, np. dzisiaj robiłam kanapki dla dzieciaczków i połowa tak mi lezała na kredensie, normalnie odruchowo złapałam ijuz prawie do buzi, ale " gong" w pore i odłorzyłam
. Takie pojadanie po dzieciach mnie gubi juz od 10 lat
. Moge nie mieć cukru [ słodzika] ale chlibek to podstawa dla mnie zawsze była. Tego będzie mi brakować , mam nadzieje że dukanowski mi podpasuje.
:-(
:-)