reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Ewelcia masz na suwaczku :tak: 25 kg:dry::sorry2: ja nawet jeszcze dobrze nie zaczęłam diety a już mi się marzą sałata z pomidorkiem i ogórkiem :sorry2:;-)
ooo nawet suwaczka nie zauwazylam...gapa ze mnie:zawstydzona/y:

no ja o pomidorze juz dzis marzylam,ale jutro na sniadanko zjem....

Najgorsza jest pierwsza faza...pozniej II faze robilam 1/1...czyli jeden dzien bialko drugi dzien bialko + proteiny,teraz tez tak bede robic:)

Ja chce jeszcze 5kg na razie,ale zobacze jak bede wygladac i moze kolejne 5kg sprobuje albo chociaz 3kg...zobacze jak bedzie mi szlo...

Osttanio szlo mi super tylko swieta mnie zgubily:sorry2:

BArdzo pomaga forum Dukanowskie(link juz kiedys podawalam)musze chyba zaczac znow tam zagladac:)

oj ja bym nie dala rady 5/5:no:
po co sie meczyc jak takie same efekty sa na 1/1...
kolezanka miala system 2/2 i tez ok:)

Witajcie dziewczyny:-)

Jak fajnie że tak sobie tu zerkłam. Ja z zasadzie od wczoraj na dukanie [ dzis juz pełna dieta scisła]. Wczoraj pieroga złapałam do buzi jak dzieciom odgrzewałam , normalnie tak automatycznie to zrobiłam, masakra ... oj będzie ciężko:-(, ale mus to mus. Dzisiaj jest mi strasznie cieżko , bo jeszcze nie byłam na zakupach , więc tylko na jajku i s
erku jestem,jutro juz bedzie lepiej. Mi bardzo pomaga forum Dukana i pewna dobra duszyczka zaciekla dukanka. Dziewczyny trzymam kciukasy za Was i za mnie tez prosze trzymac, bo cel to 25 kg mniej.:tak::tak:a:tak:

O jak miło no to już nas jest co najmniej cztery na dukanie :-):-):-)
Mikimauro ja też wczoraj zaczęłam i lekko nie jest choć się kontroluję ale wszyscy mają przekichane bo gotuję teraz na "oko" ;-) a jak mi dzisiaj ten gulasz pachniał mmmmmm:sorry2::sorry2::sorry2:

Pauletta ja tez na poczatku gotowalam na oko ,poznije zaczelam normalnie probowac:)teraz tez probuje:)
Przeciez nie zjadasz tego jakies ogromne ilosci:)

ja dzis rano na wage stanelam po 3dniach bialkowych i mam 2kg mniej;-):tak:...jak na razie 4,5kg do celu-poznije sie zobaczy...

dzis mam P+B ...miala byc kapustka a jest zupka warzywna;-)jutro bialka znow:)

fAjnie ze jest nas wiecej...mozemy wspierac sie wspolnie:)

Mikimauro masz racje forum Dukana pomaga...i Dukanka z dobrym stazem rowniez:)

Pieklyscie chleb?

ja musze w poniedzialek upiec bo mi sie konczy:)on mnie trzyma na tej diecie:)

Ewelcia miałaś chyba na myśli P+W ;-) ja chleba nie piekę bo wolę wykorzystywać limit otrębów do czegoś innego tak jak dzisiaj do kulek czekoladowych :-):-):-):-)
fajny blog znalazłam Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.
i mam dylemat mam tylko 3 kostki twarogu a dostawa w pl sklepie dopiero we wtorek :crazy: i nei wiem co zrobić serek homogenizowany czy leniwe :sorry2::sorry2::sorry2:
A i jeszcze jedno ale mnie dobija to bieganie do kibla po tym piciu:baffled:

reklama
PAuletta ja bym sernik zrobila;-):-D

Czytam teraz ogolny i wyczytalam ze robilas omleta na sniadanie...ja wczoraj po 22 robilam ale samego wciagnelam,...taka bylam glodna ze szok.

Chleb jak ja upieke z calej porcji to mi na dlugo starcza jem,2kromki na dzien...wtedy juz wcale nie uzywam otrebow:)

zaraz zobacze co to za kulki czekoladowe

EDIT:przepis fajny...na pewno kiedys zrobie:)

Ostatnia edycja:
Do góry