• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wracamy do formy

reklama
Natolin nie zanudzasz. Pisz za kazdym razem jesli bedziesz tylko czuła ze Ci zle jak o tym myslisz. Wierz mi,m ze takie wyrzucenie z sibie traumatycznych doznań ma wielka moc. Przytulam

dziewczyny, kochane jesteście, ale po prostu żadna z Was tak nie wałkuje ciągle jednego swojego problemu, a ja nie chciałabym Was zanudzać, ale to po prostu ciągle we mnie tkwi...

natolin to co przeszlas to zdecydowanie traumatyczne przezycie i dzieki Bogu wszystko skonczylo sie szczesliwie, i Ty i Twój Piotruś jestescie zdrowi a to najwazniejsze. Daj sobie czasu na myslenie o drugim dziecku. Moze za kilka lat cos się jednak zmieni i bedziesz mogla rodzic przez cc. Teraz nie ma co sie martwic na zapas. Wszystkie tu wiemy co Ty przeszlas i jestesmy z Tobą i chcemy Cie wysłuchac , pogadac o tym i jesli to mozliwe POMÓC!
Głowa do góry, urodzilas wspanialego synka - jestes prze-dzielna ;-)

natolin nie chce powtarzać się po dziewczynach bo mądrze piszą :) ja wierze że czas leczy rany i napewno za jakiś czas będziesz na to troszke inaczej patrzyła, przede wszystkim z dystansem! nie mówie że zapomnisz albo stwierdzisz że nie było tak źle, ale patrząc codziennie na Piotrusia może zdecydujesz się na drugiego dzidziusia mimo wszystko i życze Ci tego :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry