reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wracamy do formy

Ja tez jutro paczka niet. Niestety. Ale odbije sobie to jak skoncze karmic.
Doris Ty nie masz z czego sie odchudzac.

reklama
Ja też słyszałam, o tej diecie Dukana, że można sobie trzustkę uszkodzić.........a pączuś też mi się marzy ale raczej sobie na niego nie będę mogła pozwolić:/

Dorisday po co Ci kochana dietka,pewnie i tak super wygladasz:) a paczus jutro kazdej znas sie nalezy!:)

Ty chyba na głowę upadłaś, jaka dieta, co ty chcesz zrzucać????:-p:-D

Ja tez jutro paczka niet. Niestety. Ale odbije sobie to jak skoncze karmic.
Doris Ty nie masz z czego sie odchudzac.

no dziękuję Wam bardzo za mile słowa... ale ja tam swoje wiem. Najbardziej wkurzaja mnie te 'boczki' grrrrrrrr , jak mam biodrówki to mi sie taka oponka robi. No szlag mnie trafia , ale oczywiscie pączka sobie nie odmówilam ... a dokladnie zjadlam ich 4! takze chyba za kazdą ,która nie mogła ... no i dzis obowiazkowo basen :-D

DORIS przebiję Cię;) ja zjadłam 6,5 pączka hehe D. to myślałam, że padnie jak zobaczył ile pochłonęłam. Ale za to obiadu ani kolacji nie jadłam bo było mi tak słodko, że bleeee ;-)

A ja bede inna pączka zjem dziś :) mężuś obiecał hehe
Doris Ty sie ze schodów rzuć:-)(taki zarcik), bo kilogramów ja nie widzę, które trzeba zrzucić

Doris przyłączam się do dziewczyn CHUDZINKO. :)
Też mnie wkurza moja oponka, wszyscy mówią jakaś ty chuda a ja też wiem swoje :(
Ja pączka zjadłam jednego, ale za to faworków to nawet nie powiem ile, bo wstyd:szok:

doris też uważam, że jesteś laska i nie masz się z czego odchudzać, ale z drugiej strony Cię rozumiem, bo zawsze mnie wkurza jak ktoś mi mówi, że po co chcę się odchudzać, a ja chyba wiem po co najlepiej

reklama
Ja po 6 dniach diety schudłam mniej więcej 4 kg:tak:. Mniej więcej,bo mam kiepską wagę...Ale od poniedziałku w końcu będę jeść warzywka:-)

Do góry