Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety mój mąż twierdzi, że tylko żartuje ale mnie to nie śmieszy a docinki w stylu "patrze się na ciebie z litowaniem" sprawiają że siedzę i ryczę. Już mnie kilka razy przepraszał za takie słowa ale długo to nie trwało bo później dowala z kolejnym tekstem. Więc możecie sobie wyobrazić jak wygląda moja samoocena. Nawet nie mam ochoty ćwiczyć bo jak ciągle słyszę jaka jestem beznadziejna to po co się starać?? I tak popadam w większy dołek![]()
Albo, że dziecko ma "oczy jak u Chińczyka". W końcu powiedziałam jemu: wal sie, to przeprosił. Było mi przykro. Mało brakowało, abym płakała. Ech, rozstępy... Na brzuchu mnie ominęły, na udach jakoś się wsiąkły, ale pod kolanami zostały mi prawie blizny...Smutek... Bo to widać mocno... A wiosna tuż tuż...
- tylko one wchodzą na moje ogromne dupsko
.
.Ty nawet nie wyobrazasz sobie jakie ja mam cyce ale mam to w dalekim powazaniu.A ty powiedz swojemu pieknemu ze ty schudniesz jak przestaniesz karmic a jemu ta glupota i chamstwo zostana.I walkiem go, a co
!
Tulam cie mocno;-)co do ubran to co ja mam powiedziec jak mam byc chrzestną 16 stycznia a nie mam sie w co ubrać?
Przedciazowe nieco za małe-ciązowe nieco za duze masakra!!!!! Nie mam ochoty kupowac teraz ubran bo na chwile będą i co potem z nimi zrobie? juz nie wspomne ze szkoda mi kasy...
zawsze jakies problemy....
1) poczekaj na wizytę popołogowąo to to , dobrze antylopka mowisz - popieram!!
zastanawia mnie kiedy mozna isc na silownie po cc hmmm wiecie moze?? bo ja tak strasznie chcialabym juz cos bardziej zaczac robic ...
wczoraj sobie obiecałam, że skoro na chrzest Wiki kupiłam sobie spodnie 36, to teraz przez taki sam odstęp czasu muszę dojśc do tej samej formy i wejść w te spodni. na razie się nie zapnę jeszcze, ale mam jeszcze jakies 5 tygodni... Mąż powiedział, że fiksuję.Ja się zastanawiam, co na chrzest młodego założę...