reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wracamy do formy :)

To ja dzisiaj mega szczęśliwa, bo przeczytałam dokładnie skład śliwek w czekoladzie i okazało się, że nie zawierają mleka :-) Jutro sobie kupię i zjem wszystkie sama :-D

reklama
ja zawsze uwielbiałam słodycze - czekolade jak batonika - całą mogę wrombać jak nic!! i nigdy ich sobie nie odmawiałam, bo trzeba mieć jakąs przyjemnośc w życiu:D

teraz jednak juz mi tak tęskno do aerobiku, a moja grupa w Poznaniu została, buuuu....
musze tutaj czegos mega wymęczającego poszukać!!

Ja do ćwiczeń zawsze jakiś słomiany zapał miałam, w młodości się natrenowałam i pewnie dlatego mi się już tak nie chce. Od 4 klasy do końca liceum koszykówkę trenowałam.
Ja dziś w ramach wracania do formy znów 2 godz. spacerku, a po nim do biedrony wskoczyłam (po koperek do sałatki Antylopki) i to był błąd bo byłam tak głodna że kupiłam paczkę wafli ryżowych polanych czekoladą i 2 paczki krówek, no i wtrąbiłam od razu 3 wafle i zjadłam 2 krówki, potem miska musli i po spacerze nie zostało pewnie śladu:-)

oj ja tez sie lubie zmeczyc na aerobiku... najgorzej ze co fajniejsze zajecia to o porze kiedy jest czas kąpieli albo kładzenia spać i nie wiem jak to na razie logistycznie zorganizować ale moze z czasem sie jakos uda...

Ja tak o swoim problemie napisze. Masuję tą moją bliznę i ćwiczę mięśnie kegla. Kupiłam nawet kulki gejszy żeby to wszystko ćwiczyć. Myślicie że pomoże to przynajmniej pozbyć się bólu tego zrostu?
Podczas seksu nie odczuwam tego jakoś bardzo i sadzę że nie będzie to przeszkadzało ale na drugi dzień boli bardzo. Tak przynajmniej było po pierwszym razie, drugiego jeszcze nie było więc nie wiem jak to będzie z czasem.

kbetina mi ciężko powiedzieć, teraz nie byłam nacinana. Poprzednio po 2 mies. nie mogłam wogóle uprawiać seksu a po 8 jak M. wrócił ze statku też nie było jakoś fenomenalnie, wydawało mi się cały czas, że za bardzo mnie zszyli i cały czas ciągnęło.

reklama
Kbetina - i jak te kulki? Ja zamówiłam i czekam na przesyłkę.
Na bliznach się nie znam, więc nic nie doradzę :-(

Na razie bez rewelacji, próba nieudana. Musze poćwiczyć.

kbetina mi ciężko powiedzieć, teraz nie byłam nacinana. Poprzednio po 2 mies. nie mogłam wogóle uprawiać seksu a po 8 jak M. wrócił ze statku też nie było jakoś fenomenalnie, wydawało mi się cały czas, że za bardzo mnie zszyli i cały czas ciągnęło.

UUUU no to trochę mnie pocieszyłaś szczerze powiem. Bo 8 miesięcy to długo bardzo i już powinno być wsio ok. Ja daje sobie jeszcze 2 miesiące żeby dojść do siebie a jak dalej będzie ból to wtedy pójdę do lekarza i wymusze plastykę pochwy.

Do góry