agawa75
Fanka BB :)
szyszunka to zmykaj się przespać
U nas też zaczęło się trochę marudzenie, pchanie wszystkiego do buzi a nawet mała umiejętnie sobie jeździ jednym gryzaczkiem po dziąsełkach aż słychać w całym pokoju, ale na razie (tfu, tfu, tfu, co by nie zapeszyć) to w nocy wstaje tylko na jedzonko
Ale faktycznie jeszcze rok, półtora temu jak miałam wstać do pracy to zmęczona, niewyspana a przecież całą noc się spało a teraz pół nocy nie przespanej i człowiek wstaje i funkcjonuje na najwyższych obrotach:-):-):-)My kobietki to jednak silna płeć!!Wyobrażacie sobie facetów, którzy nie prześpią paru nocy, hihihii te ich użalania 
Lecę zrobić mleko małej bo tylko patrzeć jak wstanie!!

Ale faktycznie jeszcze rok, półtora temu jak miałam wstać do pracy to zmęczona, niewyspana a przecież całą noc się spało a teraz pół nocy nie przespanej i człowiek wstaje i funkcjonuje na najwyższych obrotach:-):-):-)My kobietki to jednak silna płeć!!Wyobrażacie sobie facetów, którzy nie prześpią paru nocy, hihihii te ich użalania 

nie wiem co robić, chyba obetnę na króciutko, tylko trochę mi szkoda...
moze juz dzis mi przyjdzie ta waga ale az sie boje go wazyc .. Wczoraj wykapalam go w nadmanganianie ze tez wczesniej na to nie wpadlam ... ponoc ladnie wybija zarazki i powinnam go w tym kapac przez ta bakterie zeby do moczu nie weszla . Czy ktoras z was kapie w tym?? bo nie wiem ile tego dawac w aptece mowili ze pol lub cala tabletke ale nie wiem na ile wody