Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To już mamy drugi ząbek:-)Moniczka -F tez sie poci podczas jedzenia...jak lezy na podusi rano przy mnie i wciaga cyca to poszewka mokra...
u nas dolna jedynka lewa sie wyzyma....masakra...taki milimetr na milimetr bialy kropek jest a przy nim placz, jęki, stęki , ze ho ho.....

k leci z dnia na dzien ze nawet nie mam kiedy...juz nawet nie nadrabiam zaleglosci, nie mam szans 

teraz sobie spi po jedzonku wiec mam chwilke
zreszta juz nic innego nie chce robic, tylko siedziec 

ale glowka nadal sie poci wiec nie wiem o co biega. Michal w sumie nie jje spokojnie tylko szaleje macha nogami rekami i mi ciagle wytraca butle wiec moze dlatego sie pocisa plusy tego, ze jestes sama:-) Stesknicie sie za soba z M;-) Synus w domu nie bedzie sie nudzil, tylko swietnie spedzi czas na nartach:-) Ty masz pod opieka tylko jednego, no i np mozesz sie przespac, gdy mlodszy spi;-)A ja od dzisiaj sama z Igosiem.:-( Starsze chłopaki wyjechali na narty. Na całe dwa tygodnie.Igoś juz śpi więc ja chyba tez pójdę.
wspolczuje..:-(no i u nas masakra, cała noc zmarudzona i nieprzespana, płacz, jęki, noszenie, masowanie........a tuż pod dziasłem dwie białe kreski, tak wiec IDĄ ZĘBY.........masakra, u córci nie wiem kiedy wyszły same, nic a nic nie dolegało jej, a tu teraz okrpopne......\
padam na pysk!