liiiviiia
Fanka BB :)
liviiia mozliwe ze po szczepieniu dziecko nie chce jesc!!! albo zabkuje![]()
no ponoc zabkuje i tak jak pisalam zaczyna od ostatniego zeba ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
liviiia mozliwe ze po szczepieniu dziecko nie chce jesc!!! albo zabkuje![]()
Wszystko zreszta wklada

Wiecie moja kuzynka już trzy miesiące temu mówiła, że jej córcia bardzo ząbkuje , bo ciągle się ślini i wkłada piąstki do bużki, ząbek miał być na dniach, mała skończyła 7,5 miesiąca a zęba ani widu ani słychu:-):-)Moja Amelcia też tak już z dwa miesiące wszystko wkłada do buźki, ostatnio jesteśmy na etapie nóżek i do tego ślinka leci, że hoho, ale ja wiem, że ząbek może być nawet za parę miesięcy
Tak miałam ze starszą córcią, a jeszcze Wam powiem, że starsza dostała gorączki , pojechaliśmy do lekarki, pooglądałą ją i stwierdziła, że to trzydniówka, a wieczorem tego samego dnia ząbek zadźwięczał hihi i tak się znają na rzeczy
liiiviiia Twój szkrabik na pewno nie jadł przez szczepionkę i zobaczysz, że jutro będzie już super wcinał, a z tym ząbkiem na tyłach to niezła sprawa, ale znam parę, której urodził się synek już z ząbkiem
Moniczkaleg83 też bym chciała, żeby moja Amelka tak wcinała, ale i u nas niezła poprawa, zupkę z grysikiem już wcina, jabluszko ze słoiczka a minak przy tym hihiiihii, ale mam pytanie kaszkę dajesz jej w butelce czy tak na gęsto łyżeczką, bo ja przymierzam się do podawania łyżeczką, może dłużej pośpi w nocy , bo na razie to co dwie trzy godzinki pobudka