Moniczka z tym poceniem się bywa różnie. Moja też się pociła ale nie była jakaś mokra poduszeczka tylko głóko i lekarka powiedziałą,że to normalne, jednak wyszła krzywica i stąd te 2 krople witaminki.
Agawa ja też kaszkę podaję łyżeczka. Aprpo kaszek to jakie podajecie dzieciom???
I powiedzcie co za fenom z tą żyrafką też slyszałam,że jest niezawodna ale mi to też wygląda na taką zwykła gumową zabawkę,choć cena jest dość wysoka, a opinie ma fantastyczne.
Agawa ja też kaszkę podaję łyżeczka. Aprpo kaszek to jakie podajecie dzieciom???
I powiedzcie co za fenom z tą żyrafką też slyszałam,że jest niezawodna ale mi to też wygląda na taką zwykła gumową zabawkę,choć cena jest dość wysoka, a opinie ma fantastyczne.
je ja na noc a rano do tej pory jadl mleczno ryzowa bobovity z bananami wlasnie nam sie skonczyla i jutro po raz pierwszy zje z malinami.
Panikara jestem i tyle, ale tak czy siak za tydzień planuję zamówić prywatną wizytę do domu, aby inny doktor obejrzał Gwiazdeczkę i powiedział, czy trzeba nadal 2 krople wit. D czy nie- Gabi ma ją w mleczku modyfikowanym plus Vigantal- niedobór szkodi, ale nadmiar różnie.

) A więc proponuję 1 tabletkę na 1-2 litry wody do uzyskania jasno różowego zabarwienia. Tabletkę zawsze najpierw rozpuść w szklance ciepłej wody i dopiero wlewaj do wanienki by mieć pewność że na dnie nie zostanie jakiś pył czy nie rozpuszczony kryształek bo może on poparzyć skórę lub nawet prowadzić do martwicy tkanek.
U nas działa!
.