reklama

Wrzesień 2009

A ja wpadam tylko na chwilę Właśnie wróciłam od lekarza i mam potwierdzoną dyskopatię-niestety.Mam też kamienia na nerce małego póki co. Na początek 10 zastrzyków potem rehabilitacja...No i jestem na L4 bo ja już po macierzyńskim, obecnie miałam urlop wypoczynkowy:szok: Najlepsze było to: nie może Pani nic dźwigać tylko do kilograma:sorry::sorry::sorry:

reklama
Hey dziewczyny!Jestem tu "nowa" hehe.Możecie mi powiedzieć jak się zapisuje do grup i jak się robi te grafiki(ile dziecko ma lat czy miesięcy??)
z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam!!!!

Moniczka- no to Ci współczuję. Musisz uważać na siebie.

Mirela- musisz wejść w ustawienia i tam popróbować. A jeśli chodzi o te wszystkie "odmierzacze" to są to tzw suwaczki. Wpisz taką nazwę w google a znajdziesz strony gdzie mozesz je sobie stworzyć. Później już w ustawieniach na stronie forum wklejasz link i działa.;-):tak:
No i poza tym witaj na forum BB:tak:;-)

Hey dziewczyny!Jestem tu "nowa" hehe
witaj:-)
A ja wpadam tylko na chwilę Właśnie wróciłam od lekarza i mam potwierdzoną dyskopatię-n
:-(:-(uwazaj na siebie, ale z tym dzwiganiem to juz lekka przesada, ciekwe jak masz to zrobic majac male dziecko...hmmm

Ps. U mnie zawsze rano BB pierwsze:) oj gdyby mój maż to zobaczył..... :)
nic, lecę chyba dalej do roboty.

:-D:-D:-D:-Dno moj M tez nic nie wie ze ja pierwsze co rano BB:-p;-):laugh2:

Witam dziewczyny:-)Dawno tu nie zaglądałam ale mam sporo na główce.
Ostatnio też mam problemy zdrowotne.trzy tygodnie temu wycieli mi ropnia krocza-przez 2 tygodnie wkładali mi sączki w miejsce tej rany-to jest okropne!!Uwierzcie wole rodzić niż żeby mi to coś tam wkładali przemywali wyciagali-oj troche inna kolejność:sorry:aktualnie tylko na maści jestem:-)
Z innych zmian hmm.nie karmie swojego Oliwiera piersią od czasu gdy skończył dwa miesiące-straciłam pokarm,ale nie ma jak upierdliwy teść który ze słonecznego dnia potrafi burze zrobić:wściekła/y::sad:
Teraz jestem na antykoncepcyjnych tabletkach.Tyle że gdy wycieli mi tego rponia to musiałam przyjmować antybiotyk no i cóż dostałam okres prawie w połowie brania tabletek!!I już go mam 9 dni a za 3 dni kończą mi się tabledki i nadal będe miała okres-wykrwawie sie chyba.
Mój synek hmm waży 8800g w piątek skończy 5 miesięcy:-)
Jeszcze sesja mnie dobija:-(mam egzamin w plecy co drugi dzień jestem u chirurga.Moje kochanie w delegacji a teście dupe na mnie wypieli w wszystko musze z dzieckiem robić na rękach.Nawet do chirurga z nim jerzdze.Oby tylko nie załapał czegoś z tej przechodni!!
A co tam u Was??Jak maluchy?

Załączniki

• DSCN0711.jpg
    DSCN0711.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCN0709.jpg
    DSCN0709.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 43
Mili,bardzo wspolczuje.Nie znam tego bolu,ale domyslam sie co to znaczy.18 lat temu,jak rodzilam pierwszego syna bardzo modne bylo szycie rozpuszczalnymi nicmi.(dopiero wchodzily,bynajmniej u nas w Gorzowie).Na dzien przed wypisem odkrylam pod prysznicem,ze wszystko sie rozeszlo i mam2 c...Zalamka,bol i ponowne szycie.W domu z dzieckiem na reku,katastrofa.Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do formy.:crazy:

reklama
super:)Dzięki elaine76:)
Na pewno coś popróbuję jutro,dziś juz zmykam do mego maleństwa no i oczywiście do męża:)
pozdrawiam dziewczyny i do jutra:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry