Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nutramigen je moj siostrzeniec masakra jak to mleko smierdzi..._oli_powiedz,jak to zrobilas??????????Moze moj jest jeszcze za maly?moze ten smierdzacy Nutramigen,ktory je tak go uzaleznil?

zupa jarzynowa z kaszka manna
;-)Mamusie "cycusiowe" wprowadzacie już gluten?

chyba go sentyment wzial na walentynki .. pozostawie to bez komentarza...
zauwazylam ze jak nie chce pic mleka z butli to robie mu na mleku kleik i z lyzeczki wcina cwaniak jeden. tak wiec robie mu ok 120 mleka i na tym kleik taki dosc gesty i je wszystko :-)tu cie poprawie ja tez podaje mojej niuni dania z mieskiem a mieszkam w Polsce jadła juz ryz z warzywami i indykiem, ziemniaki z marchewka i wolowina lub kurczakiem. sa to sloiczki od 4mca firmy babydream kupuje je w rossmanie. Mala je uwielbia w szczegolnosci ryz z warzywkami i indykiem to nie nadazam na lyzeczke nakladac wyrywa mi i probuje sama do buzki wlozyc hehea co do zupek z mięskiem to ja już od niedawna daję.W Polsce od 4 miesiąca nie ma obiadków z mięsem,a w Berlinie są,więc nie widzę żadnych przeszkódPoza tym uwielbia te z mięskiem
![]()

Uwaga !! Moj M wrocilchyba go sentyment wzial na walentynki .. pozostawie to bez komentarza...
Podajecie juz maluszkom dania z mieskiem ?? Ja juz zakupilam ale nie wiem czy juz dawac czy odczekac jeszcze troche ??

. My mamy 5 miesięcy i tydzień.
. Będzie dobrze!