karotka00
Fanka BB :)
Kroptusia trzymamy kciuki ;-) Koniecznie daj znać zaraz po powrocie.
syla no właśnie dlatego nie chcę się faszerować, tylko po prostu czasami aż mi się chce płakać jak przerwacam się z boku na bok,a na zegarku jest 2:00..a milion godzin później jest 2:05...
Melisy z gruszką nie próbowałam,lubię takie mieszanki, więc pewnie sobie kupię. 
Dopiero teraz się zrobiła ładna pogoda... I oczywiście cały czas odliczam do 11 maja...
Czasami mnie dopada panika,że coś jest nie tak,bo nie czuję żadnych ruchów np przez cały dzień,ale to chyba nic złego... Myśleć pozytywnie,nie wpadać w paranoję. 
syla no właśnie dlatego nie chcę się faszerować, tylko po prostu czasami aż mi się chce płakać jak przerwacam się z boku na bok,a na zegarku jest 2:00..a milion godzin później jest 2:05...
Melisy z gruszką nie próbowałam,lubię takie mieszanki, więc pewnie sobie kupię. 
Dopiero teraz się zrobiła ładna pogoda... I oczywiście cały czas odliczam do 11 maja...
Czasami mnie dopada panika,że coś jest nie tak,bo nie czuję żadnych ruchów np przez cały dzień,ale to chyba nic złego... Myśleć pozytywnie,nie wpadać w paranoję. 

wyskoczylam a facet za mna "prosze pani a zaplacic, ciaza nie zwalnia z oplat" jejku jak mi bylo wstyd hyhy, wpadlam do recepcji za 2 min 20 ale mowie zwyle poslizg to spoko a tam juz inna baba zamiast mnie sie szykowala, ale pani mnie zobaczylyla z recepcji i "oooo jest pani R. to prosze" bez cisnienia bez niczego wpadlam do gina cala w nerwach a ten od razu ten swoj diabelski usmiech i "jak tam sie czujemy" zawsze chce mi sie smiac jaka bym nie byla znerwicowana wiec usmiech od ucha do ucha i ze OK a ten "nooo teraz juz lepiej"
:-);-)