Moltizerka
Mamusią być
Kochane właśnie skonczylam ogladac najcudowniejszy film na świecie "MY BLUEBERRY NIGHT" MOJE JAGODOWE NOCE jestem oczarowana i zakochana. Naprawde polecam Slodkich snow spijcie dobrze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No a potem wybrałam się troszeczkę na dwór na piękne słoneczko, tak fajnie przygrzewało, a po pół godziny dostałam takiej wysypki, że szybko się zwijałam z tego dworu:-(

Niestety mieszkanie nie wypaliło.:--( Tak sobie myśle że z jednej strony to może i dobrze bo byśmy sie zapożyczyli i potem byłyby problemy.
Pozostaje nam wciąż szukać, mamy jeszcze troszkę czasu.
_Dziewczyny odmeldowuje się na parę dzionków, wyjeżdźam z mężem do niemiec, do teściowej. Albo odezwe się we w trakcie pobytu tam albo po powrocie, ale najwcześniej w piątek.... Trzymajcie się słonecznie i ciepło i zdrowo przedewszystkim!!!
Hej!dzisiaj pierwszy raz zarejestrowalam sie na forum. jestem w 18 tygodniu ciazy (moja pierwsza) a termin porodu mam wyznaczony na 28 wrzesnia.Plci dziecka jeszcze nie znam, 12 maja ide na usg i mam nadzieje , ze wtedy sie dowiem, choc mysle ze bede miala dziewczynke
Od kilku dni mam bole na wysokosci wyrostka- moze ktoras z was miala takie objawy. W piatek byly strasznie silne i nie moglam nawet sie ruszyc bo bolalo jeszcze bardziej. na szczescie przeszly ale teraz co jakis czas sie pojawiaja na kilka minut czasem na godzine- jakby wrostek robaczkowy. Oczywiscie rozmawialam z polozna i bylam u lekarza- zbadali mnie-bicie serca dzieciatka jestpoza tym czuje , ze sie porusza czasem
Powiedzieli mi , ze dziecko lub macica rozrastajac sie naciska na nerwy lub jelita lub moczowod powodujac takie bole. Jutro ide na kontrole- dzis pobolewalo mnie kilka razy ale krotko.
Czy ktoras z was miala takie doswiadczenia?bylabym wdzieczna za podzielenie sie ze mna- upokoiloby mnie to!
Pozdrawiam