Dziekuje Ci kochana za ta ciekawostke ale nawet tam nie zagladm, wiesz czemu? Uwazam ze ciaza jest wlasnie momentem kiedy kobieta nie powinna byc na diecie ani nie powinna zalowac sobie jedzonka!!!Oczywiscie soli cukru tluszczu nie jesc za duzo, ale jesli cale zycie nie pijam coli a teraz wypilam ze 2 butelki to mysle ze nic sie nie stanie, to moja zachcianka ciazaowanie chcę wam morałów prawić dziewczyny -ale właśnie znalazłam taką ciekawostkę:
Ile cukru jest w Coca-Coli?
może dlatego nie macie zbytniego apetytu bo zapychacie się kaloriami z coli...Wiem że najciężej zmienić upodobania kulinarne ale może właśnie ciąża jest najodpowiedniejszym pretekstem żeby bardziej przemyślanie dobierać jadłospis...
Wyniki mam bardzo dobre na szczescie, oczywiscie M zaopatrzyl domek w zgrzewki sokow marchwiowych ale co ja na to poradze ze one mi tak nie wchodza!!! AAA jeszcze jedno teraz w ciazy mozemy jesc wszystko bo jak urodzimy i zaczniemy karmic piersia to dopiero bedzie dietka
;-)Tego nie tamtego nie
Ale szanuje Twoje zdanie
;-)
Pocieszam się tylko, że z tymi pomiarami różnie bywa, albo potem mała trochę przystopuje, bo wizja porodu 4kg maluszka trochę mnie przeraża!!Dziś ginekolog mówiła mi że ostatnio przyjmowała poród maluch miał 4,950 - bez komentarza

;-)