reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

reklama
Monia, Fredka- wracajcie do zdrowia szybciutko!:tak:

Eli- współczuję. Wyobrażam sobie, jak to może wyglądać:baffled:. Tak na marginesie słyszałam w tv, że kosemtyki vichy są podobno mocno przereklamowane. Hmm...a cena jak z kosmosu:dry:.

Rezedo- u Was też widzę bez ząbków nadal;-). Myślę, że Borysowi wyjdą na samym końcu:baffled:.

Madzieńka- u nas też kończy się podaniem flaszeczki:sorry2:. Próbuję wody, ale przyśnie na 15 min i znów to samo. Jak wypije mleczko to moment wtedy zasypia na 2 godz:sorry2:

Elaine u mnie to woda zostaje od razu pypluta i nawet na sekunde nie zaśnie. Ale dzisiaj ładna noc o 1 wstał flache pociągnąl i do 7 spał wiec nie ma źle :)

elaine, u nas już 4 ząbki ;) 2 dolne jedyneczki i 2 górne z dnia na dzień coraz większe ;)
tylko stronka do podpisu ząbkowego na laptopie mężowskim z którego nie korzystam ;) i nie zmieniłam jeszcze podpisu;)

Fredka na uczulenie piję wapno, ale siniak jaki mi się zrobił od drapania dziś jest krwisto zółty.. no serio wyglądam jakby mnie pobito... kupiłam dziś korektor z pupy, bo podobno kryje rewelacyjnie... wysmarowałam nadgarstek żeby sprawdzić, czy nie bedzie znów jakiegoś uczulenia.. wukosztowałam się za wszystkie czasy.. pzede mną tłumaczenie jeszcze na co znów tyle kasy wydałam.. Szymon strasznie nie lubi kiedy wydaję pieniądze "bez potrzeby". A dzis jedziemy na cmentarz do jego ojca, a że jedziemy autobusami, to musze wyglądać jak człowiek :p

Hania dziś daje po dupie nieźle.. tylko krótko skomentuje... 12:58 - siedzi sobie przy zabawkach i "loli loli, lala lala, turi tiri....." (najsłodszym głosikiem jak tylko można...) 13:00 AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! AAAAAAAAA!!!!!!!! MAMAAAAAAAAA!!!!!!! piskliwym rozwrzeszczanym głosem.. po czym zaczyna uderzać głową w ścianę i płakać... i ona tak od rana..

eli ale chyba szybko ją uspokoiłaś skoro o 13:03 już się tu rozpisałaś hihi ;-)no ale swoja drogą współczuje moja mala tez marudna dzisiaj a ja sama z nia ehh raz sie smieje cos tam sobie spiewa a po chwili ryk i krzyk :baffled:no i co kaman ?!jakis chyba dziwny okres przechodzą te nasze dzieciaczki

reklama
Eli, Monia, coś jest na rzeczy. Mój też zachowuje się jakby się uwstecznił. Lata tylko jak obłąkany po mieszkaniu i jęczy. Nie można go nawet normalną zabawą zająć bo zaraz wszystkim rzuca i czmycha niewiadomo gdzie.

Do góry