marta2411
Wrześniowa mama :)
Dziekuje za kciuki. Mam nadzieje że pomogą. Teraz mam tylko nadzieje,że okaże się że córcia ma "tylko" wodogłowie i nic więcej, tzn że nie ma żadnych innych chorób z tym związanych. Wtedy prawdopodobnie możliwa będzie operacja...mam nadzieje że tak właśnie będzie.
Trzymam kciuki za kolejne badania! I jestem z Tobą myślami i całym serduszkiem! Musisz być niesamowicie dzielna dla swojej kruszynki.
Ja tez dzis dorwalam w second handzie piekna fioletowa sukienke oraz tunike. Wszystko ZARA :-)
Dziewczynki - ja mam pytanko do tych, ktore prowadza auta: jak daleko wyprawiacie sie samochodami, jako kierujace? Jak znosicie podroz.. Wiem, ze takie dluzsze siedzenie w jedej pozycji nie wplywa korzystnie na dzidzie, do tego odpowiedzialnosc i stres za prowadzenie samochodu i ogarniecie czasem dziwnych sytuacji na drodze. Ja jezdze, ale jakos strasznie daleko boje sie ciagle wypuscic. Dajcie znac, jak to u Was wyglada. Po miesce i lekko poza miasto jezdze- ale mysle o jakiejs dalszej: 2-3 h wyprawie i powrocie.. Obawiam sie lekko..
Ja jeżdżę cały czas - bardzo dużo. Co więcej, 29 maja wyjeżdżamy na urlop - do Chorwacji - co roku dużo trasy robiłam sama, ale teraz podzielę się kierownicą z mężem i bratem
Witam przy kawulcu!
Baśka to pępol sie wybija i boli.
alcia81 witaj wśród nas.
tosia moja Malutka też taka spokojna prawie nie kopie.
Dziś wizyta! Ale fajno. Ciekawe co tam u Anielci i jak wyniki moczu. Trzymajcie magiczne kciukasy żeby wszystko było dobrze. :-)
Na obiadek machne zupke porową. Będzie wyżerka.
Pogoda do kitu ale nie pada. Ale ile może być taka paskudna? Przecież jest koniec maja. Powinnyśmy siedzieć na dworze a nie kisić sie w domu.
![]()
Wpraszam się na porową - moja ulubiona zupa - ale mi smaka narobiłaś
- ale mysle o jakiejs dalszej: 2-3 h wyprawie i powrocie.. Obawiam sie lekko..

Poprostu gnoja, chama jednego wrednego bym w pysk szczeliła! Jak on nie widzi to niech se okulary załatwi. Zmień lekarza i to szybko bo to jakiś kretyn jest. Nie wiem co on myśli że kobieta w ciąży ma wyglądać jak modelka? No kurde zgrabna jesteś a jaki kurde tłuszcz? Nie przejmuj sie tym co powiedział baran jeden tylko znajdź lepszego gina. 

wymolestował mnie okrutnie!!chociaż sama wizyta trwała krótko to teraz wszystko mnie boli...wymiętolił mnie tak że zastanawiałam się czy krzywdy mojej kruszynce nie zrobi??
a usg zrobił w tempie ekspresowym i nawet nie raczył poinformować mnie dokładnie co ogląda ani potwierdzić płci
no i niestety (sorry dziewczynki że ja znowu o tym samym)-powiedział ,że jestem taka tłusta, że nic sprawdzić nie może porządnie:-