reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam milutko nowe wrześnióweczki.
Ja już się cieszyłam, że mdłości odpuściły troszkę ale po zjedzeniu kisielu pognałam na rozmowę z kibelkiem i dalej mnie męczą nudności.
Nie mam ochoty nic jeść bo czy jem czy nie skutek ten sam mdłości....:-(
Nie mam, żadnych zachciewajek prócz jednej-Nudności a sio!!!!!!
Jem sobie ryż z musem jabłkowym cukrem cynamonem i bitą śmietaną, aby się tylko zapchać.
Ogólnie bardziej mam ochotę jeść na słodko niż na ostro czy kwaśno.
Zazdroszczę mamom, które widziały swoje maleństwa.
Ja wizytę u gina mam 18 lutego i wtedy dopiero dostanę skierowanie na usg i badanka.

dziewczyny a słyszałyscie o tym nowym teście co w 7 tygodniu juz wykryje jaką nasze dziecko w brzuszku ma płeć? co wy na to? co o tym sadzicie?:-)
wedlug mnie raczej troszke to naciagane:tak:

Witam wrześnióweczki:)
Przez ostatnie 2 dni wariował mi komp i co napisałam to kasował i nie przesyłał.
Bylam wczoraj u gina - powiedział, że beta pięknie przyrasta, pęcherzyk ładnie zagnieżdzony, ale fasolina jeszcze taka malutka, że nie daje się zmierzyć. Kazał przyjść 3.02 to powinno być już coś więcej widać :)
super wiesci:-) a 3.02 i ja ide:tak:

dobry wieczor narobilam sie dzis w pracy
ale dzis naskrobalyscie
nie da sie nadrobic normalnie:szok::-D

Onionek to podobno na dziewczynke;-)
Ja w ciąży z Jasiem też zajadałam się słodyczami i mandarynkami, więc ta reguła słodyczowa chyba się nie sprawdza :-(
A za mną dziś chodzi cały dzień pizza z sosem czosnkowym... Czekałam na męża, ale nie dał się wyciągnąć do pizzerii, ma postanowienie że nie je po 18, boi się przytyć razem ze mną. A pomyślałam sobie że jak zamówię do domu to sama całą owalę,a to by była gruba przesada!! Tak więc pozostaję na noc z moim pragnieniem, może jutro się uda...Zrobiłabym sobie w domu i nie byłoby problemu, ale mi się chce takiej z pizzerii, mniam..Będzie mi się dziś śniła.

Ostatnia edycja:
Witam sie i też zmykam na Housa. Kurcze przez to moderowanie nie mam kiedy popisać:dry: Ale nic jak obiecałam tak słowa dotrzymam choćby nie wiem co. Zaglądnijcie na zamknięty bo mam tam pytanie;-) Ja dziś mam mega wzdęcia..chodzę napompowana jak balon i mdłości lekkie ale są. do tego ten dziwny smak w ustach...obrzydlistwo jakbym z tydzień zebów nie myła:baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam, ja tez poprosze milutko o zaproszonko, czy cos trzeba zrobic zeby je dostać- zatańczyc, zaśpiewać;-):-Dpozdrawiam
A swoja drogą też sie nie moge doczekac wizyty, ide 2.02.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry