reklama

Wrzesień 2010...

Sporo naskrobałyście...
Ja ledwo żyje tak mnie męczą mdłości, ale wcisnęłam zapiekankę :-)
Imbiru nie tykam, bo nie ma 100% pewności,że nie szkodzi...
Dobrej nocy wam i fasolkom

reklama
hejka czesc i czolem

naskrobalyscie niepowiem:tak:

lece miedzy 10 a 11 na pewną rozmowe,a potem na 14 do pracy,moze w miedzyczasie jeszcze zajrze,jesli nie to wieczorkiem
milego dnia dziewczyny:tak:

dorotka jak tylko dowiesz się co i jak to dawaj znać:tak::tak::tak:
Witam się z rana..M pojechał w świat i ja znowu zostałam sama z małym na tydzień:-(

dorotka jak tylko dowiesz się co i jak to dawaj znać:tak::tak::tak:
Witam się z rana..M pojechał w świat i ja znowu zostałam sama z małym na tydzień:-(
jejciu ale Ty masz przesrane z tymi wyjazdami na tydz:tak:
mam kolege ktory pracuje tak ze nie ma go w domu 4 tyg i potem na 1 tydzien zjezdza do domu,są jakiej 1,5 roku po slubie ,w sumie to nie wiem czy planują dziecko,ale jak tu w owu trafic:szok:

Witam się :)
Nawet nie czytam co naskrobałyście bo na szybko z pracy piszę bo chwilkę jestem sama ;)
Właśnie śniadanie jem, bo rano jakoś mi nie weszło, zresztą syn od tego semestru chodzi na 8 rano i tak jakoś szybko szybko i trzeba wychodzić z domku. Ale nie mdli mnie z rana :) Wczoraj wieczorem była masakra znów z mdłościami ale to chyba z przeżarcia bo smutki wczorajsze zajadałam ;)

Ja wieczorami ledwo wytrzymuję do 21:-D:-D a zawsze lubiałam sobie posiedzieć przed tv albo poczytać:tak: no z wyjazdami tragedia, ja uwielbiam jak M jest w domu, chociaż nie raz rowalał mi cały harmonogram ;-) ale teraz doceniam jak widzimy się tak rzadko i jak przyjeżdża to w domu święto...
A ja od pon do czw mam mini depreche:zawstydzona/y:

Cześc dziewczyny, trochę mnie nie było (delegacja :-() ale miałam do poczytanie :szok: trochę się tu pozmieniało, witam nowe mamusie! O i grupa zamknięta troszkę zubożała, mnie już w niej nie ma :baffled: Hmmm, widocznie nie zasłużyłam albo nie przypadłam do gustu że mnie usunięto, no ale cóż... Wszystkim dobrego dzionka życzę i zero dolegliwości!! :-)

reklama
kasialle usunięto wszystkie dziewczyny które niedawno weszły na nasze pod-forum. Nic osobistego naprawde, poznajmy sie bliżej:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry