reklama

Wrzesień 2010...

Witam i ja :)
My zaraz na spacer do południa się nie udało bo głowa mnie bolała, potem się kąpałam, potem wykorzystałam seksualnie męża, następnie dostałam biegunki (już 2 dzień) i tak siedziałam w domu ale teraz jest lepiej to dupę ruszę z domu bo powietrza brak:tak:

A wygląd graficzny forum mi nie przeszkadza, ja nasz wątek mam w zakładkach i od razu na niego wchodzę :-)

reklama
No tak cisza bo wszystkie poszły na spacerek. U nas pogoda niespacerkowa, tylko patrzec kiedy zacznie lać, a i wiatr jak nad morzem hulaaa:-( Na drugie cos z cycków wykombinuje, jeszcze nie wiem co:-DRosołek zjedzony...pycha;-)Mój wraca prawie na kolacje wiec dlatego tak późno drugie danie.

Dzien dobry! a ja dzis na obiad zrobilam piergoi ruskie hehe :-) pierwszy raz w zyciu i wyszly pyszne..tak sie najadlam ze szok, a i moj ukochany byl zachwycony bo to dla niego nowosc, jest wlochem :)

Milej niedzieli dziewczynki, a co do nowej szaty strony BB musze sie przyzwyczaic :sorry:

No tak cisza bo wszystkie poszły na spacerek. U nas pogoda niespacerkowa, tylko patrzec kiedy zacznie lać, a i wiatr jak nad morzem hulaaa:-( Na drugie cos z cycków wykombinuje, jeszcze nie wiem co:-DRosołek zjedzony...pycha;-)Mój wraca prawie na kolacje wiec dlatego tak późno drugie danie.

Ja tez nie na spacerku, bo tak samo.. zimnooo, wieje jak nad morzem przed sztormem :szok:

:szok: hmm ale się pozmieniało :-) trzeba będzie się przyzwyczaić
Witam wszystkie ja już po obiadku (pyszniutki rosołek drobiowo-wołowy). U nas za oknem jest troszeczkę słoneczka ale strasznie wieje wiatr więc chyba ze spacerku nici. Mam ochotę na coś słodkiego ale nie mam ochoty wychodzić na zewnątrz... a z tego co mam wyjdą chyba bezy... hmmm będę musiała nad tym pomyśleć :-)

witam sie popołudniowo:tak:
ja jeszcze niestety nie jadłam obiadku,a to sa minusy długiego spania,teraz musze czekac aż mi sie ziemniaki ugotują bo za póżno zabrałam sie za obieranie:-D
u mnie pogoda też dzisiaj piekna ale samopoczucie jakoś nie takie,śpiąca jestem ,zimno mi jakoś i boli mnie głowa( ale sobie ponarzekałam:-Dmałżonek na ogródku samochód myje a ja jeszcze urzeduje w szlafroku.
Co do zurawiny to mi taka suszona nie smakuje,ale kupiłam sobie herbatę żurawinowo-malinowa i musze wam powiedzieć ze rewelacyjna.
a wczoraj zakupiłam sobie dwie pary spodni ciażowych,bo już w swoje spodnie nie wchodze:szok:
jedne są z workiem a drugie z gumkoami po bokach i moim zdaniem te z workiem sa wygodniejsze jak na pierwsze założenie ale wiadomo że"okaże sie w praniu":tak:
MIŁEGO NIEDZIELNEGO POPOŁUDNIA ŻYCZE KOCHANE:-)

ja już po spacerku,
u nas też pogoda się psuje, jutro już widzę jak w pracy będę się męczyć :/
już teraz śpiąca jestem strasznie, ciśnienie się zmienia

No i ja już wróciłam z wycieczki rowerowej:).Ja bardzo lubie czynny wypoczynek,a przeciwwskazań nie mam także super:)!!!.Obiadek już wczoraj przygotowany prócz sałatki,także zaraz zjemy.Kurczak czosnkowy,ryż,i sałatka grecka do tego,moja "gorsza" połówka zrobiła;);).Za oknem już sie chmurzy także po obiadku mała drzemka dla sadełka hahaha.Dobrego popołudnia życzę,do później. flower001701..gif

reklama
Hejka dziewczyny!!
Umowilam sie z kolezanka na pl zabaw no i poszlismy z dziecmi i nie cala godzinke siedzielismy bo zaczelo lac!!
Teraz jestemy juz po obiadku(udaka pieczone i mizeria z pomiodrow)i chiwle siadlam posiedze!!:)
Ja jutro zaplanowalam sobie pierogi ruskie dzisaj wieczorem farsz zrobie.
MILEGO POPOLUDNIA!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry