reklama

Wrzesień 2010...

Uwielbiam pierogi ruskie;-):-D Ja poszperałam w necie i robie piersi z kurczaka w panierce z parmezanu, tylko dodam jeszcze swoja wersje nadzienia takie w formie kieszonki:-)

reklama
ehh..u mnie tez pogoda sie popsula..deszcz pada ale na szczescie zdazylam zaczerpnac powietrza..a teraz siedze i mysle co zrobic bo mam okropne zaparcia:((( zjadlam juz jablko, winogron i brzoskwinie z puszki i nic..

A u mnie dzisiaj straszna wichura.... dosłownie po ulicach walają się poobrywane gałęzie i aż strach wyjść z domu :szok:

malgos83 na zaparcie polecam suszone śliwki lub kompot ze sliwek. Na drugi dzień od razu idziesz na toaletę.
W ostateczności jak już naprawdę nic nie działa to do jogurtu sypie sobie troszkę błonnika w proszku i to działa zawsze...

Ostatnia edycja:
ja w ten weekend edukowałam się dzielnie, ale jestem wykończona:-(jednak tydzien bez żadnego dnia wolnego to za dużo
nowa szata mnie zaskoczyła:szok: do tamtej juz sie przyzwyczaiłam i dobra była
kur......cy dostaje bo ciągle mnie wszystko swędzi, jakbym pchły miała:wściekła/y:

Hausfrau dzieki za podpowiedz ale jak na zlosc juz nie mam sliwek w domu:( moze jeszcze kompot jest w piwnicy..zaraz wysle mamcie:)
Paulka mnie swedzi czasami brzuch..ale to chyba dlatego ze mam juz brzuszek i skora sie naciaga..
no wlasnie a jak u Was mamusie z brzuszkami? widoczne sa?

Hausfrau dzieki za podpowiedz ale jak na zlosc juz nie mam sliwek w domu:( moze jeszcze kompot jest w piwnicy..zaraz wysle mamcie:)
Paulka mnie swedzi czasami brzuch..ale to chyba dlatego ze mam juz brzuszek i skora sie naciaga..
no wlasnie a jak u Was mamusie z brzuszkami? widoczne sa?

Wejdz na wątek o brzuszkach ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry