reklama

wrzesień 2011

Kochane Dziewczyny - chcę Wam serdecznie podziękować za wsparcie i słowa otuchy. Tymbardziej, że ostatnio tylko tu marudzę i nie mam siły na pisanie - tak samolubnie. Wybaczcie mi to. Po prostu to co się ze mną dzieje mnie trochę przerosło... Mam ogromną nadzieję, że ten szpital to jakieś światełko - bo czuję się bezsilna.
Więc jeszcze raz dziękuję - z całego serca :tak: i za nas wszystkie trzymam kciuki.

reklama
agusia witamy Panią magister !!! Super że już masz to za sobą. Jeśli chodzi o wodę to mój organizm też ją sobie zatrzymuje i gromadzi i nie mam niestety na to sposobu, może jakaś wrześnióweczka ma jakiś pomysł lub radę??
Ja wczoraj miałam okropny dzień. Najpierw zakupki z rodziną później obiadek. Powrót do domu był zejściem na ziemię. Wszędzie bałagan kurz i malowanie. Troszkę ogarnęłam z grubsza i miałam takie bóle że myślałam że bez szpitala się nie obędzie. Ból brzucha niesamowity, ciągnął mnie do dołu i ciągle się stawiał. Chciałam wziąć nospę ale krasnoludki mi chyba gdzieś przełożyły bo nie mogłam w tym bólu i bałaganie nic znaleźć. Poleżałam z 1,5 godz i przeszło. Strasznie się wystraszyłam - nie wiem po czym to wszytsko - nie dźwigałam, nie zdenerwowałam ani przepracowałam. Chyba organizm już się szykuje i w dodatku ta pogoda....
Dziewczynki życzę miłego i bezbolesnego dnia :-)

agusia gratulacje!!!!
ewelina a Ty sie trzymaj mocno:-)

u mnie pogoda nadal gorzej niz beznadziejna od rana leje...i to jak! więc nadal czekamy na poprawę pogody, żeby skoczyć na jakoś urlopik, obym zdążyła przed porodem
siedzimy z G całymi dniami w domu nie licząc wypadów na zakupy, więc już większość rzeczy dla małego przygotowane, nawet wczoraj łóżeczko rozstawiliśmy, bo przyszło akurat, cieszyłam się jak dzieciak, bo ślicznie takie proste bez falbanek i baldachimów, bo ja nie przepadam
jeszcze tylko takie literki z imieniem chciałam nad łóżeczkiem zrobić BAJKOWE LITERKI DEKORACYJNE NA ŚCIANĘ IMIĘ 16CM (1681817115) - Aukcje internetowe Allegro

agusia gratulacje:-)
motyl mi też sie wydaje, że nospę możesz wziąć, lepiej kup, bo te skurcze nie są normalne..
dziuba a Ty powinnaś dostać kopa w d%^*...mycie okien, sprzątanie..jeszcze raz napiszesz, że wysprzątałaś całą chatę to osobiście przyjadę i Cię kopnę- a mam do Ciebie całkiem niedaleko:tak: no i teraz wiadomo skąd Twoje bolesne skurcze...
ewelinak współczuję Ci bóli..trzymam kciuki, żeby było lepiej..szkoda, że tak długo musisz czekać na wizytę..

U mnie od rana na podwórku sajgon..zaczęło się robienie podbitki i elewacji..mam rusztowania, pełno dech i z 6-ciu obcych facetów naokoło domku:-D chciałam zrobić pranie, ale chyba dopiero popołudniu, jak już pojadą, bo nawet nie bardzo jest jak wyjść.
Pogoda średnia, zero słonka i chyba raczej chłodno. Zaraz wezmę małą i gdzieś pojedziemy, może na sklepy i do mamy..zobaczę. Może podjadę do "dzieciowego" sklepu, popatrzę na ceny rzeczy, których mi brakuje- bo nie wiem czy opłaca się zamawiać na all- przesyłki kosmicznie drogie, a mi brakuje dosłownie kilka rzeczy..

kasiula
super te literki. Spróbuje sama takie zrobić bo z moją wiktorią to drogo by wyszło :)

Ja miałam koszmarną noc, dorwała mnie mega migrena :( a tyle czasu miałam spokój.
Dzien też nie specjalnie się zapowiada, od rana stres z remontem bo sie z terminami nie wyrabiamy, a urlopy mają w firmach i jak żle pójdzie to kuchnie dopiero w połowie sierpniabęde mieć :(a to późno trochę, myślałam że pod koniec lipca już będzie po wszystkim. Zaczynam się denerwować i stresować, do tego jeszcze z mężem się pokłóciłam i głowa i pęka.

Chyba w ramach relaksu popróbuje z tymi literkami.

agusia
gratulacje :)
ja po obronie też mówiłam że nigdy więcej, potem na podyplomówke poszłam. Czasami człowiekowi jednak brakuje studiowania :)

witam sie i ja u mnie pogoda do bani najleiej bym z łóżka nie wstawała ale ze plecy bolą to sobie pozycji nie mogę znaleść... wczoraj pierwszy raz robiłam muffinki czekoladowe z wiśniami i teraz tylko podjadam a d*** rośnie.... ale już przestałam się martwić wagą.. choć jutro wizyta a moja położna ma jakąś dziwna wagę ostatnio ważyłam na niej 1,5 kg więcej niż na swojej!!!!! a u siebie warzyłam się rano a u niej wieczorem.. wiec raczej nierealne zebym przez pół dnia tyle przytyła...

Cześć Dziewczyny!
Ja kolejny dzień mam oczy na zapałki - nie mogę w ogóle spać...Niby się wieczorem kładę bo ze zmęczenia to się o własne nogi mogę przewrócić, usnę, do pierwszego siusiu i potem mogłabym na drutach do rana robić, bo już się nie mogę ułożyć..niewygodnie mi, wszystko mam ścierpnięte, w ogóle do okropnie się czuję...
Kasiula11 - literki są super - chciałam żeby kolega mi coś podobnego zrobił bo nie szukałam na all, a teraz podałaś link więc już nie chcę pracy stolarza, tylko zamówię gotowe - superaśne:-)
Pogoda u nas małozadawalająca dla mnie - bo gorąco,duszno..
Jakaś marudna się zrobiłam przez to nie spanie:-(
Miłego dnia Wam życzę

reklama
choć jutro wizyta a moja położna ma jakąś dziwna wagę ostatnio ważyłam na niej 1,5 kg więcej niż na swojej!!!!! a u siebie warzyłam się rano a u niej wieczorem.. wiec raczej nierealne zebym przez pół dnia tyle przytyła...

Ja mam tak normalnie, że ważę około 1,5 -2 kilo mniej na swojej rano niż wieczorem :-p. Waga w ciągu dnia może się wahać, ja znam przypadki, że nawet 3 kilo :-p:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry