reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

reklama
dziewczyny kiedy najwcześniej mogę wykonać test ciążowy??

Zawsze piszą że najwcześniej w dniu spodziewanego okresu, ale jeśli masz ppodejrzenia spróbuj już wcześniej.

Ja testowałam dzień po terminie i na teście z rossmanna wyszły mi odrazu 2 krechy, a na pre-teście dopiero po chwili.

Teraz zastanawiam się czy iść na bete czy odrazu do lekarza?

ja zrobiłam test dzień po spodziewanej @ i wyszły mi dwie kreski tz druga troche jasniejsza ale widoczna. Test z rossmana za 9zł :)
dziś bede powtarzała ale czekam aż apteke u nas otworzą.

Pozdrawiam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie :)

Na wstępie GRATULUJĘ DWÓCH KRESECZEK!!

Ja test zrobiłam dziś rano, @ miała przyjść z sobotę :) wyszedł pozytywnie, ale bardzo bardzo słabo widoczna kreseczka jest :) ale... Najważniejsze, ze jest :))
Pozdrawiam ciepło!! :)

Hej!

Ja robiłam dokładnie w dzień spodziewanej @, bo od kilku dni i tak "wiedziałam", że jestem w ciąży. Dwie krechy były bardzo wyraźne, a test kupiłam w tesco, ich produkt.

reklama
dziewczyny okres mam dostać za tydzień we wtorek, u mnie to było tak że byłam na usg kontrolnym bo długo miałam miesiączkę i na własną rękę wzięłam CYCLONAMINE na zatrzymanie okresu, to był 12 dc, lekarz robiący USG stwierdził że powinnam następnego dnia zrobić z męzem dzidzię i jeśli chcemy to napewno powinno się udać, hehe nie planowałam tego ale zaryzykowałam, no i czekam... lekarz wykonujący USg jest świetnym genetykiem w moim województwie jest najlepszy więc może się nie pomylił, i będzie drugi synek :-D

Do góry