reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2011

Hej Dziewczyny!

Mnie rozłożyło choróbsko :-( Mam mega katar i temperaturę
Na 16 wizyta - trzymajcie kciuki. Mam nadzieje, że zobaczę fasolkę

Pozdrawiam i miłego dnia życzę

reklama
Trzymam kciuki za Wasze wizyty, ja też nie mogę się doczekac kolejnej wizyty, a mam je co dwa tygodnie. Jestem po dwóch poronieniach, od 3 tyg na zwolniniu i lekach podtrzymujących, ale cały czas mam nadzieję że będzie ok.

Hej Dziewczyny:-)

Ja dzis znowu zostałam w domu bo jeszcze nie czuje sie dobrze.
Pogoda u nas piękna ciepło i słońce.
Młoda w przedszkolu, A w pracy a ja zaraz robię śniadanie.

BigChild nic sie nie martw na pewno jest wszystko dobrze. A do wizyty coraz bliżej. Ja mam w przyszły czwartek i tez czekam z niecierpliwością.

Kasica trzymam kciuki za wizyte i duzo zdrowia życzę:-)

Lina fajne ciuchy są w h&m popatrz tez na bebefield i Allegro jak dziewczyny dobrze radzą.

Mamaboo ja tez z tych co w domu nie usiedza. Lubię swoja prace i mam wymagającego szefa czyli siebie;-)
Co do upałów to faktycznie pamietam te nieprzespane upalne noce, ale wole chyba to niz zimę.

Dzoana i ellsi życzę powrotu apetytu: moze oprócz ciazy stresy na to wpływają? Z czasem sie uspokoi i bedziecie mogły sobie dogadzac zachciankami:-)

Mira witaj

Aniawos narobilas mi smaka tymi kromkami z Pomidorem i to bedzie dzis moje śniadanie;-)

Miłego dnia:-)

witajcie dziewczyny,
mnie też rozłożyło choróbsko, gardło boli i katar jak z kranu :szok: Martyna też jeszze dziś w domu, a ja dziś i jutro mam wolne, więc i tak leżymy w łóżku i się kurujemy. Wieje okropnie, więc nawet spacer odpada...
a ogólnie śniło mi się, że aniawos napisała nam posta że mąż ją zdradził i zabiera dzieci i jedzie do rodziców do Warszawy

Czyli choroba dopadła wszystkie :) Ja też siedzę i sie trzęsę. Z jednej strony jakieś choróbsko, a z drugiej sypie się związek. Jeszcze trochę i oprócz wątku wrzesień będę też na tym samotne matki i będę słuchać dobrych rad jak sobie poradzić... :( Do du.. jest ten dzień :(

reklama
kami każdy ma kryzys w związku czasami...mam nadzieje ze sie ułoży i bedzie wszystko ok!!!!trzymam kciuki:)

zdrówka dla wszystkich chorowitek:)

u nas dzis pieknie słonko swieci wiec robie pranie i na balkon:):):) pozniej spacerek z Nikolką:):):) w przyszłym miesiącu bede musiała pochodzic po przedszkolach i wypisac te karty... mam nadzieje ze od wrzesnia mi przyjmą Nikuśkę:):):):)

Do góry