reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Future śliczne ciasteczka mniam
Palma, patrysia śle zdrówko
axari w r ó ć !
u nas wszystko płynie heh tzw odwilż
Palma, patrysia śle zdrówko
axari w r ó ć !
u nas wszystko płynie heh tzw odwilż
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
guś spi, hesia rozrabia a ja prob uje nieco ogarnąc chate.
zdróweczka dla chorowitków ;*
zdróweczka dla chorowitków ;*
T
taycia
Gość
Hejka!
FutureMummy - ale masz kochaną pomocnicę i jakie cudowne pierniczki!!!!!!
Fasolka - jedną kawkę dla mnie poproszę...
Palma,Patrysia - dużo zdrówka życzę!!
Ja też daleko w polu jestem...prezentów nie mam, nie mówiąc nic o daniach,że nawet nie wiem co tam przygotujemy na Święta...ale w sumie jak o nich myśleć jak na dworzu +11'C??
Miłego dzionka!
FutureMummy - ale masz kochaną pomocnicę i jakie cudowne pierniczki!!!!!!
Fasolka - jedną kawkę dla mnie poproszę...
Palma,Patrysia - dużo zdrówka życzę!!
Ja też daleko w polu jestem...prezentów nie mam, nie mówiąc nic o daniach,że nawet nie wiem co tam przygotujemy na Święta...ale w sumie jak o nich myśleć jak na dworzu +11'C??
Miłego dzionka!
Witajcie
Ja dzisiaj mam zamiar w koncu posprzatać bo taki rozpierdziel że szkoda gadać..I obiecałam pierniki upiec co w moim przypadku będzie nie lada osiągnięciem bo ja nigdy nic nie piekłam!
Tak że jak patrze Future na Twoje wypieki to aż zazdroszczę tak wprawnej ręki
Palma- to samo dzieje się z moim dzieciem.. jeżeli to faktycznie skok to trwa do 19 tygodnia! łoszaleje
Patrysia- zdrowia dla wszytskich!;-)
Fasolka- ja poproszę kawusi
aleś mi smaka narobiła..
Dobra zmykam bo zaraz mi chęci do roboty przejdą
Miłego dnia!
Ja dzisiaj mam zamiar w koncu posprzatać bo taki rozpierdziel że szkoda gadać..I obiecałam pierniki upiec co w moim przypadku będzie nie lada osiągnięciem bo ja nigdy nic nie piekłam!
Tak że jak patrze Future na Twoje wypieki to aż zazdroszczę tak wprawnej ręki
Palma- to samo dzieje się z moim dzieciem.. jeżeli to faktycznie skok to trwa do 19 tygodnia! łoszaleje

Patrysia- zdrowia dla wszytskich!;-)
Fasolka- ja poproszę kawusi
aleś mi smaka narobiła..Dobra zmykam bo zaraz mi chęci do roboty przejdą
Miłego dnia!Ja dzis uzyłam zelu na bolace dziasełka w nocy
ale nie dla Patrycji
tylko dla Doroty ;-)wychodzi jej tz zab madrosci
i od jakiegos czasu ja pobolewa to dziasło zeba widac pod skora praktycznie ale dziad nie chce sie przebic
i o 1 w nocy mnie budzi z płczem prawie ze ja strasznie to boli no to dałam jej apap i wpadłam na to zeby jej to posmarowac zelem troszke moze jej ulzy ....i mam pytanie czy ktoras miała taki problem ze ten dziadoski zab nie chciał wylesc
chyba do detysty ja umowie zeby to zobaczył bo sie boroka meczy juz jakis czas
ale nie dla Patrycji
tylko dla Doroty ;-)wychodzi jej tz zab madrosci
i od jakiegos czasu ja pobolewa to dziasło zeba widac pod skora praktycznie ale dziad nie chce sie przebic
i o 1 w nocy mnie budzi z płczem prawie ze ja strasznie to boli no to dałam jej apap i wpadłam na to zeby jej to posmarowac zelem troszke moze jej ulzy ....i mam pytanie czy ktoras miała taki problem ze ten dziadoski zab nie chciał wylesc
chyba do detysty ja umowie zeby to zobaczył bo sie boroka meczy juz jakis czas
M
malenstwo20
Gość
no hejmy dziś pierwsi z Gustawem, bo nas czkawiszka dopadła o 6 rano
Teraż mały najedzony bawi się na macie, a mamunia kawusie popija iżyczy ciociom milego poniedzialku.
aha, nasze wczorajsze wypieki
Zobacz załącznik 523796Zobacz załącznik 523797Zobacz załącznik 523798Zobacz załącznik 523799Zobacz załącznik 523800Zobacz załącznik 523801Zobacz załącznik 523802Zobacz załącznik 523803
fasolka ubiegłaś mnie...
podziel sie ciasteczkami
ja poprosze, chociaz nie moge kawy B mnie pilnuje bo karmie to tylko zbozowa lub woda mineralnaktora ma ochote na kawe zapraszam:-)
![]()
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!!!
Przepraszam, nie nadrobię, jesteśmy już w Pl od wczoraj wieczorka. Całuje Was i wszystkie dzieciaczki!!!!!!
Przepraszam, nie nadrobię, jesteśmy już w Pl od wczoraj wieczorka. Całuje Was i wszystkie dzieciaczki!!!!!!
reklama