reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
ktora ma ochote na kawe zapraszam:-)
282915_500355149987067_2080997718_n.jpg

Hejka!

FutureMummy - ale masz kochaną pomocnicę i jakie cudowne pierniczki!!!!!!
Fasolka - jedną kawkę dla mnie poproszę...
Palma,Patrysia - dużo zdrówka życzę!!

Ja też daleko w polu jestem...prezentów nie mam, nie mówiąc nic o daniach,że nawet nie wiem co tam przygotujemy na Święta...ale w sumie jak o nich myśleć jak na dworzu +11'C?? :tak:

Miłego dzionka!

Witajcie
Ja dzisiaj mam zamiar w koncu posprzatać bo taki rozpierdziel że szkoda gadać..I obiecałam pierniki upiec co w moim przypadku będzie nie lada osiągnięciem bo ja nigdy nic nie piekłam!:szok: Tak że jak patrze Future na Twoje wypieki to aż zazdroszczę tak wprawnej ręki:tak:

Palma- to samo dzieje się z moim dzieciem.. jeżeli to faktycznie skok to trwa do 19 tygodnia! łoszaleje:szok:
Patrysia- zdrowia dla wszytskich!;-)
Fasolka- ja poproszę kawusi:tak:aleś mi smaka narobiła..

Dobra zmykam bo zaraz mi chęci do roboty przejdą:-p Miłego dnia!

Ja dzis uzyłam zelu na bolace dziasełka w nocy:eek:ale nie dla Patrycji :-ptylko dla Doroty ;-)wychodzi jej tz zab madrosci:szok::-p i od jakiegos czasu ja pobolewa to dziasło zeba widac pod skora praktycznie ale dziad nie chce sie przebic:wściekła/y:i o 1 w nocy mnie budzi z płczem prawie ze ja strasznie to boli no to dałam jej apap i wpadłam na to zeby jej to posmarowac zelem troszke moze jej ulzy ....i mam pytanie czy ktoras miała taki problem ze ten dziadoski zab nie chciał wylesc:wściekła/y: chyba do detysty ja umowie zeby to zobaczył bo sie boroka meczy juz jakis czas:crazy:

no hej ;) my dziś pierwsi z Gustawem, bo nas czkawiszka dopadła o 6 rano ;)
Teraż mały najedzony bawi się na macie, a mamunia kawusie popija iżyczy ciociom milego poniedzialku.

aha, nasze wczorajsze wypieki ;)
Zobacz załącznik 523796Zobacz załącznik 523797Zobacz załącznik 523798Zobacz załącznik 523799Zobacz załącznik 523800Zobacz załącznik 523801Zobacz załącznik 523802Zobacz załącznik 523803

fasolka ubiegłaś mnie...

podziel sie ciasteczkami :)
ktora ma ochote na kawe zapraszam:-)
282915_500355149987067_2080997718_n.jpg
ja poprosze, chociaz nie moge kawy B mnie pilnuje bo karmie to tylko zbozowa lub woda mineralna

reklama
Do góry