• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
Uwielbiam ten wątek - same miłe wieści! Majeczko, bardzo się cieszę, że dzieciaczek zdrowy i ruchliwy :-):-):-) Staje się taki coraz bardziej realny jak się go ogląda, nieprawdaż? :-) Dużo zdrówka dla ciebie i rodzinki! :happy2:

Uwielbiam ten wątek - same miłe wieści! Majeczko, bardzo się cieszę, że dzieciaczek zdrowy i ruchliwy :-):-):-) Staje się taki coraz bardziej realny jak się go ogląda, nieprawdaż? :-) Dużo zdrówka dla ciebie i rodzinki! :happy2:

pozwólcie, że i ja się dołączę do życzeń:-D
ja usg prenatalne mam 10 marca i już się doczekać nie mogę:happy2:

Witam!!!
Daawno mnie nie było ale nie mam siły siedzieć przy kompie. Po ostatniej wizycie u gin. myslałam, że najgorsze za mną, ale niestety. Od kilku dni mam plamienia i leżę plackiem. Lekarz zgodził się bym była w domu ale jedyny spacerek mogę zrobić tylko do łazienki. Dzieciaczek rośnie, i nawet jest bardzo ruchliwe, dziś widziałam na usg jak machał do mnie rączką. Tylko te plamienia. Ale mam stracha jak ... Bardzo proszę trzymajcie kciuki, bo ja chyba drugi raz nie zniosłabym gdybym straciła maleństwo.

Pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamusie

isia- kochanie trzymamy kciuki!!! wszystko będzie dobrze!!! trzeba wierzyć... uważaj na siebie!!!

majeczko- super wieści, gratuluję!!!! i dużo zdrówka zyczę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry