• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
.Hej:happy:.

.Byłam dziś u ginekologa ale nie byłam przyjęta,w sumie to miałam taką nadzieję bo nie zdążyłam zrobić usg i biorę jeszcze tam jakieś tabl.Więc przesunęli mi wizytę na wtorek.No i jest jedna rzecz która mi nie pasuje,odebrałam dziś wyniki krwi i moczu i muszę jutro raz jeszcze jechać na pobranie krwi:baffled: bo z tamtej próbki zrobił się skrzep:baffled: ponoć to się czasem zdarza ale ja nigdy nie miałam takiej sytuacji:dry:.Więc rano na pobranie a na 12:00 usg;-) ,z usg bardzo się cieszę:tak:.

a wiec tutaj........ Ewcia super, ze wszystko super!!!!!!!!!:-) eeee no i te 2 kg szok normalnie.......ja juz nic nie czaje......skad te brzuchy sie robia skoro , albo sie nie tyje, albo tyle co nic?????

Karolinna........;nic sie nie martw.......to pewnie blad laboratorium z ta krwia.........mi zawsze mowia, ze mam bardzo gesta krew i powinnam pic o wiele wiecej, ale ogolnie to tez nie jest jakis minus, bo wszelkie rany goja mi sie ladnie i szybciutko........choc nie powiem, ale po operacji zrobil mi sie zaje..... krwiak i jak mi te skrzepy odciagali to nie bylo za przyjemnie............ale no coz cos za cos, nie??
i daj znac jak tam po usg!!!

a czy ja moge sie pozalic??????heheheh, znowu.......chyba nic innego Wam tu nie robie.......
ale wiecie co.........nie pamietam czy juz o tym pîsalam........dzwonilam tu do lekarza- gina, zeby nie gonic znowu do PL na wizyte..........i zapisali mnie na 21 maja, czujecie??????????:crazy::crazy: no, ale przeciez nie moge miec dwa miesiace przerwy, nie??? sama zwariuje do tego czasu jak sie z ginem nie zobacze........masakra:crazy:

ajako brzuchy sie robia z milosci:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, no faktycznie!!!!!!!!!!alez sie usmialam........to juz wiem skad moj szanowny malz ma taki ladny, pokazny wiekszy od mojego.........widac zonka go kocha bardzo........heheheh
a ten moj to bedzie z tej milosci troche innej......Wiadomo jakiej.......nie duchowej raczej heheheh, a moze troche tez hm..........:crazy:;-);-);-)

ajako- masakra u was z tymi terminami:no::no: a prywatnie nie udałoby ci się gdzieś umówić???

kasia- nie znam wymiarów maluszka, bo usg będę miała dopiero pod koniec kwietnia:tak: a co do tego żelaza- ja na prawdę dobrze się odżywiam (czerwone mięsko ze 2 razy w tyg. raz w tyg. buraki, brokuły, sałata w mega ilościach,. jabłak, pomidory, papryka, rzodkiewka, kiełki itp...) wynika to z faktu, że już nie gotuje oddzielnie dla julki...jemy z "jednego" garnka:) dlatego się dziwie, że mam hemoglobinę lekko ponad 12...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry