• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Halo halo :)
właśnie przypełzłam od mojego doktorka:-)
Posłuchałam sobie serduszka mojego synala, znowu się okazuje, że on ma jakieś swoje tempo wzrostu i jest b. dużym bobasem, plus dno macicy na poziomie 20-21 tydzień:szok:
Wyniki mam rewelka, ciśnienie 110/60, czyli jest jak być powinno. oczywiście sklerotyczka poleciała uradowana do apteki a recepta na kwasiorek nadal leżała u doktorka na biurku:-) więc poturlałam z powrotem i załatwiłam wszystko jak należy ;-) Na szczęście i klinika i apteka w tym samym budynku w którym mieszkamy,szkoda że nie ma tu jeszcze porodówki hahah.
anaklim- ja jednak na Żelazną parol zagięłam, pracuję nad tym pilnie:-)

reklama
Sanya :-):-):-).

A jakies witaminki lykacie? Bo ja jakos jeszcze nie:baffled:. Skonczylam kwasik i tak mysle bo z Polka cos tam w kratke bralam. Nawet nie pamietam juz co.

Anaklim - moja przyjaciólka tam rodziła cztery lata temu a teraz jej siostra bedzie rodzic , bo prowadzi ja pani Szczupacka własnie z tego szpitala , podobno jest oddział wyremontowany i jest super i fajna opieka..
Co do szpitala to najbardziej boje sie tego że mnie gdzieś odeśla.. bo teraz tak bywa. Bo moja lekarka nie pracuje już w Zadnym szpitalu , mam wiec zamiar przepisać się do kogoś kto mi załatwi gdzieś miajsce w razie czego :))
Ja byłam u lekarza 1go kwietnia. Wyniki ogólnie mam super w tym miesiącu nie muszę robić żadnych badań krwi ani moczu . Po 20stym tygodniu mam iść na USG, no i pani mi poleciła żebym poszła na jakies lepsze typy 3D, no bo to ważne USG i że lepiej będzie widać ..
Sanya - a ty masz jakieś wtyki na żelazną ??
Ja mam niby w karcie enel- med jakieś tam przywileje szpitalne ale co gdzie i jak jeszcze do końca nie wiem..zreszta jak nie będzie miejsca to i przywileje nie pomoga ..
Czy któraś w was była kiedyś w warszawskim enel- med u gina i może kogos polecic ??

.Hej laseczki.

.Byłam dziś a rana na pobraniu krwi,dobrze że Piotrek pozwolił mi pospać potem od 10-11;-). No i byliśmy na usg ,płci jeszcze nie znamy,bo niby teraz to tak łatwo pomylic dziewczynkę z chłopcem ale ja tam podejrzewam ze gdyby był lepszy sprzęt w państwowych placówkach to byłoby łatwiej podejrzeć;-) w końcu tyle z was już wie,wiec odrobinkę jesteśmy zawiedzeni;-). W sumie wszystko ok oprócz... jak ta kobitka co zapisywała na maszynie spytała tej co robiła usg ze" łożysko na ścianie tylniej?" a ta mówi ze nie,że dolne.No i nas to zaciekawiło,bo nic nam nie mówiła więcej na ten temat.W domu oczywiście looknęłam na necie i kurcze,jestem bardzo tym zdenerwowana,to łożysko przodujące i to co czytałam to mnie przeraża:-( ,a jak byliśmy na usg prawie miesiąc wstecz to tworzyło się na tylniej ściance więc dlaczego tak zeszło??? :-( Normalnie stres,mąz w pracy a ja potrzebuję tulenia teraz,eh.czekam z niecierpliwoscia na lekarza we wtorek. Miąła któraś z was moze takie łożysko?.

karolina przede wszytkim przestan czytac w necie cokolwiek ... i tak nic nie zmienisz a tylko sie zdenerwujesz niepotrzebnie ... najlepiej poczekaj na wizyte lub jak masz mozliwosc zadzwon od razu do swojego ginka !!!!
bedzie dobrze nie denerwuj sie ... a swoja droga babka nie powazna co najmniej ... bo jesli juz wali takie info to przynajmniej kilka slow wyjasnienia mogla by dodac :no: zero profesjonalizmu :angry: ...
mojej kumpeli lekarz w podobny sposob zakomunikowal ze dziecko ma chyba zespol dawna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idioci normalnie ... sorki ale ponioslo mnie :sorry2:

karolina - isunia na racje, idz do lekarza, wypytaj o wszystko o co chcesz zapytac a przede wszystkim niech zobaczy to badanie , i się nie nakręcaj przeczytanymi głupotami, może one cos tam między sobą peplały i tyle :)) głowa do góry..

reklama
.tylko tak ciężko się opanować od czytania:wściekła/y: ehh,ale poczytałam trochę więcej i ciut się uspokoiłam. Wizytę mam we wtorek więc pewnie wytrzymam do tego czasu,hehe.Dzięki dziewczyny bo troszkę mnie wsparłyście:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry