reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Ooo Jacus! Zgaduje pierwsze - Agatka :D
No nie 🤣 w tamtym śnie tylko jedno dziecko miało imię no i był to Jacuś.🙈 Ale na pocieszenie powiem, że w poprzedniej ciąży zaraz na samym początku cyklu śnił mi się mały chłopiec, że dodawałam jego zdjęcie na jakiegoś Instagrama czy coś i pisałam "mój majowy chłopiec" niedługo potem okazało się, że jestem w ciąży w tym cyklu właśnie no ale urodziłam córkę i to w kwietniu 🤣 no ale jakieś spełnienie snu było

Przychodze z aktualizacja mojej chorej glowy- odkad zaczelismy myslec, ze chcemy sie starac juz 7 raz snilo mi sie dziecko… jest na sali lekarz?
Haha. Też tak często mam jak myślę o ciazy to pozniej albo mi sie pozytywne testy śnia albo ze mam noworodka 🤷🏼‍♀️ nasza glowa lubi sobie żartować 😅

Ależ intensywny poniedziałek. Jutro mam nadzieję przyjdzie @, i zaczynam kolejny cykl! To mnie niesamowicie pociesza, niech tylko przyjdzie w terminie... Żadnych opóźnień proszę...

Dziewczyny, które mają już swoje pociechy, miałyście jakieś przeczucie/objawy zanim zobaczyłyście 2 kreski czy was wzięło z zaskoczenia? 😄
Ja nie miałam absolutnie żadnych ani objawów ani tym bardziej przeczucia,wręcz przeciwnie byłam pewna że się nie udało,jednak mój mąż mówił że podejrzewał praktycznie od początku bo mówił że nagle zaczęłam robić takie obiady nie dobre przesolone że się nie dało jeść a ja nie czułam tego,a on biedny nic nie mówił tylko dzielnie to jadł 😅 zrobiłam test tylko dla formalności dzień przed spodziewaną miesiączka ponieważ wybieraliśmy się na sylwestra mieliśmy kierowcę itd i chciałam być pewna że mogę sobie pozwolić na jakiegoś drinka,więc zrobiłam test popołudniu i się okazało że jednak tego drinka wypić nie mogę i że to ja jednak będę kierować 🥹

Dziewczyny, które mają już swoje pociechy, miałyście jakieś przeczucie/objawy zanim zobaczyłyście 2 kreski czy was wzięło z zaskoczenia? 😄
Ja miałam objawy, które olewałam, bo nie myślałam, że jestem w ciąży. Spałam na stojąco, dosłownie, zasypiałam wszędzie! Odrzuciło mnie od jedzenia, schudłam 4kg w 2 tygodnie. Nie mogłam nic przełknąć, jak mnie od Lindorków odrzuciło to mi się lampka zapaliła. A tak to normalnie okresowo - ból brzucha jak zawsze, piersi bolały. Sporo śluzu.

Dziewczyny ten test owu jest wg was pozytywny czy jeszcze nie? Zrobiłam pierwszy raz, nie mam jeszcze porównania. Zrobię jeszcze kilka w tym cyklu, żeby sprawdzić czy w ogóle wyłapię jakiś pik, bo ogólnie mam zawyżone lh i nie ma sensu, żebym używała testów owu, ale niedawno robiłam badanie i lh było w porządku to uznałam, że spróbuję.

Załączniki

• IMG_7508.jpeg
    IMG_7508.jpeg
    109,1 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry