reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Dziewczyny ten test owu jest wg was pozytywny czy jeszcze nie? Zrobiłam pierwszy raz, nie mam jeszcze porównania. Zrobię jeszcze kilka w tym cyklu, żeby sprawdzić czy w ogóle wyłapię jakiś pik, bo ogólnie mam zawyżone lh i nie ma sensu, żebym używała testów owu, ale niedawno robiłam badanie i lh było w porządku to uznałam, że spróbuję.
u mnie ta kreska była wyraźnie grubsza niż testowa więc zrobiłabym jeszcze później żeby porównać

reklama
Dzień dobry ☕
Ja już zdążyłam pójść na targ po warzywa teraz pije kawę i myślę, jak jeszcze dużo czasu do końca pracy 🙈
Ale chyba nareszcie skończył się mój okres

Dzień dobry ☕
Ja już zdążyłam pójść na targ po warzywa teraz pije kawę i myślę, jak jeszcze dużo czasu do końca pracy 🙈
Ale chyba nareszcie skończył się mój okres
Ja też sobie kawkę właśnie pije :) .
Nie lubię targów( u Nas rynek) . W 80% ludzie jeżdżą na giełdę i kupują taniej, żeby drożej sprzedać. Mały procent jest ludzi co ma swoje warzywa/owoce 🤐 .
Te biedne babciulki jeżdżą we wtorki i piątki na rynek i wracają zadowolone bo "najzdrowsze z własnego pola " przecież kupiły 🤦

Ja też sobie kawkę właśnie pije :) .
Nie lubię targów( u Nas rynek) . W 80% ludzie jeżdżą na giełdę i kupują taniej, żeby drożej sprzedać. Mały procent jest ludzi co ma swoje warzywa/owoce 🤐 .
Te biedne babciulki jeżdżą we wtorki i piątki na rynek i wracają zadowolone bo "najzdrowsze z własnego pola " przecież kupiły 🤦
To prawda
Też myślę, że większość z giełdy jakiejś, jednak mimo to jest większy wybór niż w sklepie 😁 a ja mam obecnie psa na diecie i chciałam jej kupić dynie

A jak się czujesz? 🥰

To prawda
Też myślę, że większość z giełdy jakiejś, jednak mimo to jest większy wybór niż w sklepie 😁 a ja mam obecnie psa na diecie i chciałam jej kupić dynie

A jak się czujesz? 🥰
No jest większy wybór, to fakt.

Na pewno nie ciążowo, zmęczona jestem tylko pod koniec dnia. Wczoraj bolał mnie brzuch jak na okres ale to mojego małego na rękach nosiłam bo przecież tylko " Mamusia może mnie na ręce " 🙈. Już nie mam wpływu na to co będzie, z takiego założenia wychodzę albo pójdzie w dobrą albo złą stronę. Bez sensu iść teraz na USG bo dopiero mam 4+5 .

Cześć :) testy negatywne, w piątek dostałam okres który trwał 2 dni :oops: bez żadnego bólu jak w poprzednich miesiącach. Ferstilwoman jednak działa jak niektóre z dziewczyn pisały, nie bolesne miesiączki. Cudownie spędziłam weekend.

reklama
No jest większy wybór, to fakt.

Na pewno nie ciążowo, zmęczona jestem tylko pod koniec dnia. Wczoraj bolał mnie brzuch jak na okres ale to mojego małego na rękach nosiłam bo przecież tylko " Mamusia może mnie na ręce " 🙈. Już nie mam wpływu na to co będzie, z takiego założenia wychodzę albo pójdzie w dobrą albo złą stronę. Bez sensu iść teraz na USG bo dopiero mam 4+5 .
No tak, jeszcze nic nie będzie widać zapewne 🥴 czekanie jest trudne
Ale to też trzeba korzystać ze stosunkowo dobrego samopoczucia 😬 niech tak będzie do rozwiązania 🤞❤️

Do góry