reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

kurde .. zrobiłam tak z pupy testy owulacyjne, ale totalnie nie czuję żebym miała owulację, Sahara jak nigdy, a do tego wczoraj nas poniosło...
i co teraz? mam wstać z ławeczki? 🙈
wątpię, że bez śluzu mogłoby się coś udać, po za tym miała być przerwa .. najchętniej bym została na ławeczce, bo mi tak tam dobrze 😂 już się przyzwyczaiłam 😂
Wiesz ja też nie mam pewności czy wgl u mnie była owulacja.nie robię żadnych testów bo ilu mnie nie wychodzą.seks był jeden więc też wątpię żeby coś z tego miało być.no ale jednak był więc wpisałam się na testowanie po prostu na dzień okresu i jeśli nie przyjdzie to zatestuje.to może Ciebie też wpisać na datę miesiączki ? Albo po jej terminie ?

reklama
Wiesz ja też nie mam pewności czy wgl u mnie była owulacja.nie robię żadnych testów bo ilu mnie nie wychodzą.seks był jeden więc też wątpię żeby coś z tego miało być.no ale jednak był więc wpisałam się na testowanie po prostu na dzień okresu i jeśli nie przyjdzie to zatestuje.to może Ciebie też wpisać na datę miesiączki ? Albo po jej terminie ?
no chyba się wpiszę żeby było zgodnie z regulaminem, ale to dla mnie troszkę szok, że tam się coś zadziało bez żadnych objawów..(albo testy wychodzą a owulki nie ma 🤔)
albo po prostu nie zauważyłam nic, bo się na tym nie skupiałam w tym miesiącu..
nawet nie wiem czy ten pik jest teraz czy był już wczoraj 😂

chociaż wracając do mojej owulacji w 23dc to też nie było objawów, no jakiś tam delikatny śluz jeden dzień, a owulacja była potwierdzona monitoringiem i prożkiem.

dobra, wpisz mnie na dzień planowanego okresu 29.09 🙈 śluzu brak więc spodziewam się bieli, ale co tam 😂

kurde .. zrobiłam tak z pupy testy owulacyjne, ale totalnie nie czuję żebym miała owulację, Sahara jak nigdy, a do tego wczoraj nas poniosło...
i co teraz? mam wstać z ławeczki? 🙈
wątpię, że bez śluzu mogłoby się coś udać, po za tym miała być przerwa .. najchętniej bym została na ławeczce, bo mi tak tam dobrze 😂 już się przyzwyczaiłam 😂
Śluz może być tylko w środku nie musisz go zawsze czuć na zewnątrz z tego co mi tłumaczył ginekolog

no chyba się wpiszę żeby było zgodnie z regulaminem, ale to dla mnie troszkę szok, że tam się coś zadziało bez żadnych objawów..(albo testy wychodzą a owulki nie ma 🤔)
albo po prostu nie zauważyłam nic, bo się na tym nie skupiałam w tym miesiącu..
nawet nie wiem czy ten pik jest teraz czy był już wczoraj 😂

chociaż wracając do mojej owulacji w 23dc to też nie było objawów, no jakiś tam delikatny śluz jeden dzień, a owulacja była potwierdzona monitoringiem i prożkiem.

dobra, wpisz mnie na dzień planowanego okresu 29.09 🙈 śluzu brak więc spodziewam się bieli, ale co tam 😂
Ja zawsze wiedziałam że już po owulacji jak śluz zmianiał się na kremowy. w zeszłym miesiącu tydzień po owulacji miałam nadal taki który wyglądał jak płodny i męczyłam chłopa a progesteron tego dnia był 20ng 🤣 w tym miesiącu w 15dc czułam bóle owulacyjne i wieczorem śluz był z nitkami krwi.potem było tyle o ile dzisiaj 20dc i na nowo jest śluz jak płodny 🤣 denerwuje mnie to że on się teraz wgl nie zmienia,ale zaczynają boleć mnie piersi więc uznaje że już po.moze też się pokusze o zbadanie proga jutro 😅 ochujeć idzie z tymi śluzami

Ja zawsze wiedziałam że już po owulacji jak śluz zmianiał się na kremowy. w zeszłym miesiącu tydzień po owulacji miałam nadal taki który wyglądał jak płodny i męczyłam chłopa a progesteron tego dnia był 20ng 🤣 w tym miesiącu w 15dc czułam bóle owulacyjne i wieczorem śluz był z nitkami krwi.potem było tyle o ile dzisiaj 20dc i na nowo jest śluz jak płodny 🤣 denerwuje mnie to że on się teraz wgl nie zmienia,ale zaczynają boleć mnie piersi więc uznaje że już po.moze też się pokusze o zbadanie proga jutro 😅 ochujeć idzie z tymi śluzami
Fajnie, że w ogóle masz ten śluz, też bym chciała 😂 nawet branie wiesiołka nie pomaga ..
kiedyś to miałam tak mokro, że szok ..a teraz bo dramat
Mówiłam już do męża, że jak wrócimy do starań w przyszłym miesiącu to kupię jakiś żel

To chłop zadowolony haha 😁

reklama
A właśnie, serio nie wychodzą co test owulacyjne? Pytałaś lekarza/czytałaś czemu tak jest ?

Do góry