reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowe mamy 2015

U nas mega slonko, 21 stopni az zyc sie chce. Rano na szybkiego zupe kalafiorowa z koperkiem, posprzatalam i teraz wolny czas na slonku. Nic tylko korzystac poki w kosc upaly nie daja :D

reklama
Dziewczyny, macie jakieś skuteczne domowe metody na kaszel? Mnie wczoraj totalnie rozłożyło, kaszlę cały czas, aż się martwię o małego. Lekarza mam dopiero na poniedziałek, do tego czasu wypluję płuca :(

dzięki dziewczyny za rady! :)

olasec ale duży ten twój MALUSZEK! :))

engacka surop z cebuli i domowe sposoby jedynie, albo *spam* dla kobiet w ciąży

No właśnie już drugą porcję syropu z cebuli zrobiam, mleko z czosnkiem i cytryną, herbatę z imbiru też robię. Znacie coś jeszcze? :)
Jestem w uk więc dostępu do polskich leków nie mam, dostałam jakis syrop w aptece, ale wolę domowe sposoby póki co :)

Engacka wiem że to okropnie ale prawdziwie skuteczne mleko ze smalcem i miodem. Więcej smalcu niż miodu. Jest duzo skuteczniejsze jak mleko z maslem. W uk kupisz smalec.

Mój T. Jak nigdy zrobił dziś obiad. Zapiekanka z ziemniakami boczkiem i cebulą i do tego maślanka. Dawno nie było takiego obiadu. Muszę to pochwalić.

Olasec widze, ze Twoj maluszek taki juz duzy jak moj:) Slicznie rosnie:)

Milusia a Twoj synek w chwili porodu duzy byl? Troche sie martwie, zeby nie byl bardzo duzy do porodu, gdyby mial wage pinad norme, to troche przystopuje z witaminkami;)

Ja ostatnio naogladalam sie porodow na yt i zaczelam sie z lekka obawiac. A moj narzeczony stwierdzil, ze koniecznie sie musze wystarac o cesarke:).

A ja madra dopiero dzis sie nauczylam odpisywac na posty w telefonie :p

hej.,

U nas dziś wietrznie. ledwie pokosilam czesc podworka bo miejscami trawa do kolana.
do tego kicham non stop. juz mi boli cala geba. a najgorzej jest jak ktoś dzwoni.

Engacka niby polecają na przeziebienie syrop z buraków. ale jak sie go robi i czy serio serio skuteczny to ci nie porecze.. bo nie pilam.

Moj maz tez kiedys pil mleko ze smalcem i na drugi dzien jak nowonarodzony byl, ale rzeczywiscie ja tez bym sie tego nie tknela, fuu... A mam tez pytanie. Macie juz moze jakies rozstepy na brzuszkach, piersiach lub gdziekolwiek? Ja mam co prrawda kilka z poprzedniej ciazy, ktore wyszly pod sam koniec i tak sie modle zeby tym razem mnie to ominelo:)

reklama
Do góry