reklama

Byl obchod lekarz powiedzial ze pieknie sie wszystko rozwija skurcze sa wiec trzeba cierpliwie czekac  ale ja mam dosc czekania bo w nocy takie mam bole ze szok. Teraz skurcze sie wyciszyly. Ale okropnie kreci mi sie w glowie i czuje taka slabosc psychiczna najgorsze ze ten sluz ze mniee non stop leci z krwia. Nalozylam taki duzy wklad to przeszllo przez to nawet. Mi sie wydaje ze to wody sie sacza bo okropnie  śmierdza a przeciez sluz az tak nie śmierdzi
 ale ja mam dosc czekania bo w nocy takie mam bole ze szok. Teraz skurcze sie wyciszyly. Ale okropnie kreci mi sie w glowie i czuje taka slabosc psychiczna najgorsze ze ten sluz ze mniee non stop leci z krwia. Nalozylam taki duzy wklad to przeszllo przez to nawet. Mi sie wydaje ze to wody sie sacza bo okropnie  śmierdza a przeciez sluz az tak nie śmierdzi

malina2312
Fanka BB :)
Gratulacje nowym mamusiom. Ale dziewczyny wzięły się za rodzenie.dobrze dobrze miło czytać takie dobre wiadomości z rana. Paulus czekamy na Ciebie jesteś już blisko celu

reklama

Tulka
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po obchodzie O 12 wychodzimy do domku
 O 12 wychodzimy do domku jestem przeszczesliwa, bo ten szpital juz mi zbrzydl. Chociaz nie bylo tak zle
 jestem przeszczesliwa, bo ten szpital juz mi zbrzydl. Chociaz nie bylo tak zle
Pauluss cierpliwosci. Lezalam w identyvznej sytuacji jak ty. U mnie ruszylo roxwarcie po oxytocynie z 3cm na 5. I ustalo. Wievzorem juz bylo 7. Tez lal sie ze mnie sluz z krwia. To czop i znaczy ze szyjka ruszyla. Juz moze dxis albo juyro przytulisz malenstwo. To juz tylko chwile
Gratulacje dla Lalki
Ktora teraz nastepna?

Pauluss cierpliwosci. Lezalam w identyvznej sytuacji jak ty. U mnie ruszylo roxwarcie po oxytocynie z 3cm na 5. I ustalo. Wievzorem juz bylo 7. Tez lal sie ze mnie sluz z krwia. To czop i znaczy ze szyjka ruszyla. Juz moze dxis albo juyro przytulisz malenstwo. To juz tylko chwile
Gratulacje dla Lalki
Ktora teraz nastepna?