anika1203
Fanka BB :)
Hmm czyli już mam plan na jutrzejszy wieczór [emoji1] kurde dziewczyny ciężko Was nadrobić. Nigdy więcej takich zaległości [emoji23]U mnie dzisiaj 36+1 i torba już ze dwa z tygodnie stoi spakowanal
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm czyli już mam plan na jutrzejszy wieczór [emoji1] kurde dziewczyny ciężko Was nadrobić. Nigdy więcej takich zaległości [emoji23]U mnie dzisiaj 36+1 i torba już ze dwa z tygodnie stoi spakowanal
Jak najbardziej. Zawsze wszystko na spokojnie, zdążysz się jeszcze zastanowić, coś wypakować, coś dopakować. Nie będziesz potem na wariata lataćDziewczyny mama mi truje nad głową żebym już torbę do szpitala pakowala w razie czego [emoji848]myślicie, że nie za wczesnie ?? W środę zaczynam 34 tc
Dziewczyny mama mi truje nad głową żebym już torbę do szpitala pakowala w razie czego [emoji848]myślicie, że nie za wczesnie ?? W środę zaczynam 34 tc
No właśnie właśnie dzięki kochana jutro tam uczynię hihi teraz już mi się nie chce wstawać zaległamZobacz załącznik 887959 sorki ze dopiero teraz. I na to kosz
Macie rację [emoji4]Jak najbardziej. Zawsze wszystko na spokojnie, zdążysz się jeszcze zastanowić, coś wypakować, coś dopakować. Nie będziesz potem na wariata latać![]()
Dziewczyny mama mi truje nad głową żebym już torbę do szpitala pakowala w razie czego [emoji848]myślicie, że nie za wczesnie ?? W środę zaczynam 34 tc
Dla Was również dobrej nocki [emoji4]Idę spać. Dobranoc wszystkim kobietkom i maleństwom![]()
Pakuj, na pewno okaze sie, ze czegos Ci brakuje. Moja stoi dobre 3 tyg. Dostalam speeda z pakowaniem, jak zlapaly mnie skurcze. Ciagle cos do niej dokladamDziewczyny mama mi truje nad głową żebym już torbę do szpitala pakowala w razie czego [emoji848]myślicie, że nie za wczesnie ?? W środę zaczynam 34 tc