Dla mnie niewyobrażalne jutro 30+1 i USG i jak spodziewam się młody będzie miał 1265 o!Dokładnie plus minus , u mnie miał 1608 w piątek a dziś zaczynam 31 tydz.
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie niewyobrażalne jutro 30+1 i USG i jak spodziewam się młody będzie miał 1265 o!Dokładnie plus minus , u mnie miał 1608 w piątek a dziś zaczynam 31 tydz.
A to moje zamówienieosprzęt do dostawki
Kocyk, podusia, miś i gryzak.
Szok może nie chyba mało co mnie szokuje ale kuźwa ilość prania plus brak spania przeraża... już pomijam że dziecko do nawet 3 rż nie ogarnia kontrolowania sikania...Dla mnie tez szok jakiś
U mnie Rennie 2 zł taniej.. ale wcinam je jak dropsy..![]()
Manti to kiedyś te 10 lat temu nie wolno było w ciąży....Jest chyba ze trzy tańsze obok ale nie wiem co można w ciąży , i czy tez pomagają. Ranigast chyba manti trzeciego nie pamietam
Manti to kiedyś te 10 lat temu nie wolno było w ciąży....
Ja miałam zgagę w każdej ciąży za to poza nie miewam...Właśnie nie wiem jak było bo ja miałam w ciąży raz czy dwa - w tamtych ciążach. Potem miałam ale bez ciąży. A teraz miałam chyba ze dwa opakowania Rennie to brałam i dopiero dziś dopatrzyłam ile to kosztuje kupując
Goj napiszę to chyba setny raz, ale nikt mnie nie słucha - płaska łyżeczka sody oczyszczonej na szklankę wody i zgagi nie maJa miałam zgagę w każdej ciąży za to poza nie miewam...
Kurde katar mnie jakiś dopadł..