reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Może jakiś taniec deszczu????? [emoji6].
Na pewno obsewatorzy mieliby ubaw ;)

Kude jak się je po dobie postu to jednak trzeba uważać... jaaaaak mnie poooooogoooooniło... myślałam że rodzę!
A miałam jeszcze wam pisać o tym spotkaniu z położna która do malutkiej bd przychodzić.
Tak więc spoko sprawa poznać ja i jej podejście do dzieci. W końcu to polozna bd mnie prowadzić przez te pierwsze dni.
Dala dużo wskazówek co do masażu i naturalnego lagodzenia bólu przy SN.
Dużo też mitów obaliła właśnie o KP, jest tego wielką zwolenniczką.
Dala mi swój prywatny nr i o dowolnej porze mam dzwonić i pytać o wszystko jeśli coś mnie niepokoi.

Jestem taka niewyspana . A padłam po 11 i przed chwilą wstałam...
To b. fajnie że masz taką osobę!

reklama
Właśnie do Lidla jadę ale nie wiem czy dostanę tam papilotli pod te muffiny :/ przepis już sobie na kartkę spisałam bo zaraz zniknie w gąszczu postów ;) goj u mnie lało równo i burza, u ciebie pewnie też się rozkręci. Paulamamula a to prywatnie sobie wzięłaś ta położna tak ?
Oby.

W Lidlu czy Biedrze nie widziałam chyba że przed BN czy WN

Dziewczyny straszny ból mi wszedł w okolice nerki :/ nie wiem czy od wiatraka mnie zawiało, czy mam coś z nerka.... do tego ucho mnie boli już drugi raz w tej ciąży :/ można sobie czymś nasmarować ten ból pleców?

Mnie tez właśnie nera rypie i promieniuje na jajnik i co lepsze to druga nie ta z zastojem !!! Na ucho to taki kwiatek geranium. Lub za uchem amolem

reklama
Do góry