reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@GoJ mój jak kupił Jette to mieliśmy już Golfa II trzydrzwiowa biała strzale w wersji hamerykanskiej....z klima...rok 1987!!!!!
I ja tak popatrzyłam na tą srebrna landare....
I mówię to se sam tym jeździj.....
A potem golf poszedł na ludzi.... I została ONA i zapalam do niej miłością.... Miała swego czasu liczniki wyjęte a znajomy pyta mnie jak ja mogę tak jeździć? Skąd wiem kiedy bieg zmienić albo czy nie jadę za szybko..... Hm.... Wtedy stwietdzilam[emoji848],że posiadanie prawa jazdy a bycie kierowca nie idą w parze [emoji53][emoji6]

reklama
Znalazłam nareszcie idealny przepis na muffiny bananowe
[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
IMG_20180803_153028_HDR.jpg

Załączniki

• IMG_20180803_153028_HDR.jpg
    IMG_20180803_153028_HDR.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 382
Dziewczyny straszny ból mi wszedł w okolice nerki :/ nie wiem czy od wiatraka mnie zawiało, czy mam coś z nerka.... do tego ucho mnie boli już drugi raz w tej ciąży :/ można sobie czymś nasmarować ten ból pleców?

Znalazłam nareszcie idealny przepis na muffiny bananowe
[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 884585
Bo ty SN rodzisz? ;)

Co to k..wa za burza bez deszczu ja się pytam?!

Wiecie mi to w sumie dobrze dziś. Poza tym że spałam w pozycji embrionalnej bo B. w nogach a Kacper na pół łóżka się rozwalił i mnie naparza teraz wszystko w klacie od kręgosłupa. No i poza tym że duszno.
S. chyba dalej chla bo jak się z nim widziałam cuchnął i wyglądał jak pur. Poza tym w aucie jego towarzysze broni a za kierownicą niepijący od stycznia szwagier (można? można!)
Ale jest ok. Ojciec standardowo zamknął się u siebie. Matka w robocie. B. na podwórku. K. ogląda bajki... grzeczni odpukać... wieczorkiem nowe odcinki Zabojczych Umysłów...

Dziewczyny straszny ból mi wszedł w okolice nerki :/ nie wiem czy od wiatraka mnie zawiało, czy mam coś z nerka.... do tego ucho mnie boli już drugi raz w tej ciąży :/ można sobie czymś nasmarować ten ból pleców?
Chyba tylko coś z kamforą jak na przeziębienie ale generalnie polecam butelkę gorącej wody owinąć w ręcznik i tam przyłożyć mnie pomaga na takie bóle jak masz to buscopan weź.

reklama
Goj mogę cię jeszcze uraczyć mrozonkami, pyzy z mięsem, lubicie? Mój m pracuje w hurtowni. Helenka podaj przepis.
To to ten.... Zaraz....
Acha

2szkl mąki
0.5 szklanki cukru
2 łyżeczki proszku.do pieczenia
Pol łyżeczki sody
1szkl mleka
Pol szklanki oleju
Jajko
2 banany

Wszystko w miskę od miksera. Rozdyzdac rozdyzdac. Rozłożyć w papilotki na 2/3 wysokości. Piec 20-25 minut w 200stopniach
Smacznego

Mnie smakują bardzo i są wilgotne w środku

Do góry