reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja wczoraj w sklepie usłyszałam od ekspedientki (!) że nie powinnam w tym stanie sama robić takich dużych zakupów bo kto to Pani będzie nosił.
Ale w kolejkę mnie nie wypuściła jako pierwszą mimo że "w ciąży"
Zabiłam wzrokiem i zapytałam czy może jest chętna żeby je za mnie spakować i wnieść do auta.
:-D
Nie była.
Ahahahahaha

Kij jej do tego. Jakby Cię chciała do kasy wziąć to ok. Ale wydawać opinie to mogła sobie darować. Nie każdy ma pomoc i może sobie pozwolić na nierobienie zakupów.

reklama
Kurde ale niby jak sikam to miałam pod kontrolą że mógł zatrzyma
A wód to chyba się nie da przytrzymać co nie? Mimo ściśnięcia miesni

Cześć dziewczyny mam do was pyta je co mam zrobić bo nie wiem A nie mam się kogo zapytać za bardzo A więc

Co mam zrobić jak np pojawi mi się mleko to mam je przez laktator odciągnąć i podać małej chociaż pierwszy tydzień chociaż ja chce karmić butelka ale ja nie wiem za bardzo co mam zrobić z mlekiem które i tak będę musiała odciągnąć proszę o pomoc bo szkoda go wylać do kranu skoro i tak mi się pojawi chociaż te pierwszy tydzień. ?

Ja pierdziele druga ciąża a ja w tej materii tępa jak kopalniany przecinak. Tamten poród to nie zaczynał się wogole jak poród i trwał w dodatku chwilę i młody już byl

reklama
Ale.pod tym kątem jakby patrzeć to chłopy mają przekichane.
Bo najpierw super ekstra życie łóżkowe na wypasie a potem ciąża się zjawia z całym zapleczem wymiotno-dolegliwościowym i często już się kobitka tknąć nie da
:laugh2:
Albo lekarz nie każe, albo coś boli, albo ciągnie i dupa blada
Hihihi
Jeszcze jak ciągnie to dobrze gorzej jak i tego brak ;)

Ostatnia edycja:
Do góry