reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nie wyobrazam sobie pieca do ktorego trzeba co chwila dokladac, rozpalac... ide i wlaczam [emoji23] przelaczam ile stopni chce i samo sie automatycznie robi. Zbyt wygodna jestem [emoji6]a regularne palenie gazem wychodzi cenowo podobnie do takiego pierdolnika.

@KatarzynaCarmen moja polozna okreslila policzki corki jako reakcja na zimno itp itd. Kilkukrotne smarowanie minidermem nawet jak nie ma wysypki powinno zapobiegac. U nas skora czysciutka

Moja mama w taka fest zime co -10 w dzien bylo przez dluzszy czas placila niecale 600zl za gaz na miesiac za dom 180 metrow kwadratowych. W domu bylo 22-24stopnie.
A ile osób w domu? Kurde bo pamiętam że na starym to płaciliśmy po 900 zł i to nie było jeszcze tak zimno a jak zima przyszła to po 1500 to była porażka tylko tam dwie rodziny mieszkało

Nie wyobrazam sobie pieca do ktorego trzeba co chwila dokladac, rozpalac... ide i wlaczam [emoji23] przelaczam ile stopni chce i samo sie automatycznie robi. Zbyt wygodna jestem [emoji6]a regularne palenie gazem wychodzi cenowo podobnie do takiego pierdolnika.

@KatarzynaCarmen moja polozna okreslila policzki corki jako reakcja na zimno itp itd. Kilkukrotne smarowanie minidermem nawet jak nie ma wysypki powinno zapobiegac. U nas skora czysciutka
Dzięki za info u nas to czasem jest czasem nie ma więc już nie wiem co o tym myśleć [emoji848]było na czole znikło teraz było na szyi też znikło pojawia się jej na boku policzków teraz i raz jest raz nie ma

Moja mama w taka fest zime co -10 w dzien bylo przez dluzszy czas placila niecale 600zl za gaz na miesiac za dom 180 metrow kwadratowych. W domu bylo 22-24stopnie.
A ile osób w domu? Kurde bo pamiętam że na starym to płaciliśmy po 900 zł i to nie było jeszcze tak zimno a jak zima przyszła to po 1500 to była porażka tylko tam dwie rodziny mieszkało
No ja nie wiem, ale moi teściowie płacą 800-900 za jakieś 80 M2 a mają temperature 19 stopni ustawioną z oszczednosci. Tylko jak my przyjeżdżamy to ustawiają troszkę więcej dla dzieci. Tyle że oni w kamienicy mieszkają.
A sąsiad w nowym domu jak zimniej jest kominkiem się dogrzewa.

Dzięki za info u nas to czasem jest czasem nie ma więc już nie wiem co o tym myśleć [emoji848]było na czole znikło teraz było na szyi też znikło pojawia się jej na boku policzków teraz i raz jest raz nie ma
Mojemu wyskoczyła właśnie jakaś dziwna wysypka. Nie widoczna gołym okiem tylko jak się dotknie. Nie mam pojęcia co to i od czego. Proszku nie zmieniałam... Ma to na głowie, boczkach i nóżkach.

No ja nie wiem, ale moi teściowie płacą 800-900 za jakieś 80 M2 a mają temperature 19 stopni ustawioną z oszczednosci. Tylko jak my przyjeżdżamy to ustawiają troszkę więcej dla dzieci. Tyle że oni w kamienicy mieszkają.
A sąsiad w nowym domu jak zimniej jest kominkiem się dogrzewa.
Właśnie mówię i ja tutaj mam ponad 200 M2 i nie wyobrażam sobie tego ogrzewać gazem tym bardziej że nie ma jeszcze elewacji

Ja też sobie nie wyobrażam tego robić, też wygodnie mi z aplikacji wlaczyc ogrzewanie jak wracam do domu, bo mam nawiewowe ogrzewania więc nagrzewa mi się w godzinie cały dom naprawdę wygoda niesamowita, no ale rozumiem że nie każdy może sobie pozwolić na taka wygoda , jak tak drogo w tej Polsce A takie małe zarobki, chociaż muszę powiedzieć że wyjeżdżając z Polski 7 lat temu zarabialam 1200 zł A teraz koleżanka w tej samej firmie co pracowałam zarabia koło 3000 zł. Więc różnica wielka [emoji6][emoji39]

reklama
Mojemu wyskoczyła właśnie jakaś dziwna wysypka. Nie widoczna gołym okiem tylko jak się dotknie. Nie mam pojęcia co to i od czego. Proszku nie zmieniałam... Ma to na głowie, boczkach i nóżkach.
No ja też już tylko obserwuje, raz są raz nie ma wczoraj zauważyłam na dekolcie mała kaszke , ale już dzisiaj jej nie było .

Do góry