Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgłoś pielęgniarkom. Mi powiedzieli że jeśli wystąpi duży krwotok to na cito dziś zrobią zabieg ale jak tak dalej pójdzie to będę ich błagała o zabieg bo takiego bólu nie zniosę długo ...Ja strasznie mocno krwawię. Już poszło kilka dużych skrzepów, ale to jeszcze nie to. Boję sięJuż bym chyba wolała ten zabieg, bo naprawdę mam krwotok
Cały czas zgłaszam, bo ze mnie wylatuje dużo skrzepów i przychodzą sprawdzać, czy to dzieciątko... Na razie nic nie mówią o zabiegu. Jezu, współczujęZgłoś pielęgniarkom. Mi powiedzieli że jeśli wystąpi duży krwotok to na cito dziś zrobią zabieg ale jak tak dalej pójdzie to będę ich błagała o zabieg bo takiego bólu nie zniosę długo ...
U mnie około 3h po, dostałam 3 tabletki. Trzymaj sięHej dziewczyny, ile czasu po tabletce zaczęło się u was krwawienie? łączę się w bólu z wami ze szpitala również...
Przepraszam, że tam wbijam z buta.. miałam dołączyć do was, ale niestety - los chciał inaczej.
U mnie po 6godz i 4 tabletkachHej dziewczyny, ile czasu po tabletce zaczęło się u was krwawienie? łączę się w bólu z wami ze szpitala również...
Przepraszam, że tam wbijam z buta.. miałam dołączyć do was, ale niestety - los chciał inaczej.