reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Hej dziewczyny, ile czasu po tabletce zaczęło się u was krwawienie? łączę się w bólu z wami ze szpitala również...
Przepraszam, że tam wbijam z buta.. miałam dołączyć do was, ale niestety - los chciał inaczej.

reklama
Ja strasznie mocno krwawię. Już poszło kilka dużych skrzepów, ale to jeszcze nie to. Boję się :( Już bym chyba wolała ten zabieg, bo naprawdę mam krwotok
Zgłoś pielęgniarkom. Mi powiedzieli że jeśli wystąpi duży krwotok to na cito dziś zrobią zabieg ale jak tak dalej pójdzie to będę ich błagała o zabieg bo takiego bólu nie zniosę długo ...

Zgłoś pielęgniarkom. Mi powiedzieli że jeśli wystąpi duży krwotok to na cito dziś zrobią zabieg ale jak tak dalej pójdzie to będę ich błagała o zabieg bo takiego bólu nie zniosę długo ...
Cały czas zgłaszam, bo ze mnie wylatuje dużo skrzepów i przychodzą sprawdzać, czy to dzieciątko... Na razie nic nie mówią o zabiegu. Jezu, współczuję :( u mnie ból przychodzi falami

Ja się chyba oczyściłam sama. Widok taki, że najgorszemu wrogowi bym nie życzyła. Na USG endometrium 19mm, lekarka powiedziała, że jak do wieczora jeszcze trochę spadnie to puszczą mnie do domu. Leżę teraz pod kroplówką bo strasznie mi słabo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry