Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ile dostałaś za pierwszym razem??? Mnie okropnie brzuch i plecy bolą. Ale już mam krwawienie że skrzepami. Już się zastanawiam czy moja kruszynka jest jeszcze we mnieDostałam drugą dawkę tabletek bo na razie tylko brzuch boli
Dwie przed tem i teraz też dwie. Trzymaj się kochanaA ile dostałaś za pierwszym razem??? Mnie okropnie brzuch i plecy bolą. Ale już mam krwawienie że skrzepami. Już się zastanawiam czy moja kruszynka jest jeszcze we mnie![]()
To ja od razu 4 może dlatego u mnie to szybciej.Dwie przed tem i teraz też dwie. Trzymaj się kochana
To oby teraz się za działoTo ja od razu 4 może dlatego u mnie to szybciej.
Trzymam kciuki. Bo każda z nas chciałaby mieć to już za sobą.To oby teraz się za działo
Tak nawet mi przysługiwało, bo się prawo zmieniło i obojętnie który tydzień może być. Natomiast ja dla swojej psychiki wolę pracowaćPrzed chwilą dowiedziałam się że jeśli pracuję to należy mi się 8 tygodni macierzyńskiego i od sierpnia nie trzeba mieć ustalonej płci dziecka. Jakby któraś chciała skorzystać a nie wiedziała o tym.