reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Ja też chcę to badanie zrobić. Musisz na pewno im w szpitalu o tym powiedzieć, żeby mogli zabezpieczyć materiał. Mi powiedzieli, że dadzą ulotkę i tam trzeba zadzwonić i chyba samemu zawieźć próbkę. Aczkolwiek wchodziłam wczoraj na testdna i coś tam jest o tym, że kurier odbiera, ale nie jestem pewna. Trzeba na pewno zadzwonić
Też wlasnie będę jutro dzwonić tam na ten testdna. Kurier odbiera z domu próbkę. Ja już poinformowałam że chce zabezpieczyć.
Też mam sale pojedyncza. Teraz podobno prawie wszędzie jeśli mają oczywiście możliwości to przy poronieniach dają pojedyncze sale.

reklama
Ja mam salę 2-osobową, bo tutaj chyba nie ma 1. Ale ta dziewczyna co leży obok to w ogóle nic związanego z ciążą.
Zaczęłam krwawić i to dość konkretnie. Żałuję, że zjadłam śniadanie (kazali mi zjeść w szpitalu), bo się boję, że zabieg będzie potrzebny na cito. Mam nadzieję, że nie

Ja mam salę 2-osobową, bo tutaj chyba nie ma 1. Ale ta dziewczyna co leży obok to w ogóle nic związanego z ciążą.
Zaczęłam krwawić i to dość konkretnie. Żałuję, że zjadłam śniadanie (kazali mi zjeść w szpitalu), bo się boję, że zabieg będzie potrzebny na cito. Mam nadzieję, że nie
Trzymaj się kochana

Dziewczyny a jakie macie sale, bo ja dostałam pojedynczą. I trochę mnie to zdziwiło ale i na duży plus że nie muszę z nikim obcym leżeć
Nas jest 4 na sali. Ale na szczęście nie ma ciężarnych. Bo na wejściu zobaczyłam duży brzuszek i płacz. Panie czekają na zabiegi mają jutro. Ale rozmawiamy i przynajmniej czas leci. U mnie jeszcze nic się nie dzieje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry