Bardzo mi przykroDziewczyny....
Dołączam do czarnej serii
2 dni temu chyba serce przestało bić....
Aż trudno uwierzyć, że to się dzieje… żadnych pozytywnych wiadomości
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykroDziewczyny....
U mnie jakieś 2,5 h. Ale dostałam od razu 4 tabletki.Hej dziewczyny, ile czasu po tabletce zaczęło się u was krwawienie? łączę się w bólu z wami ze szpitala również...
Przepraszam, że tam wbijam z buta.. miałam dołączyć do was, ale niestety - los chciał inaczej.
Ja nie mogę w to uwierzyć, tragedia dla naszej grupyBardzo mi przykrotrzymaj się
Aż trudno uwierzyć, że to się dzieje… żadnych pozytywnych wiadomości![]()
Szok… co tu się wydarzyło, serce się łamie.Ja nie mogę w to uwierzyć, tragedia dla naszej grupyjestem z wami mentalnie
dziewczyny pozostałe a kiedy wy macie jakieś wizyty? Wiem,że w lutym ktoś miał mieć jeszcze,ja jutro na 9 rano ale boję się nie ziemsko .
to będzie 11+1 chyba..
Ja mam 26 lutego jeszcze, 9+4 więc jest stres przez tą czarna serie.Ja nie mogę w to uwierzyć, tragedia dla naszej grupyjestem z wami mentalnie
dziewczyny pozostałe a kiedy wy macie jakieś wizyty? Wiem,że w lutym ktoś miał mieć jeszcze,ja jutro na 9 rano ale boję się nie ziemsko .
to będzie 11+1 chyba..
Tragedia nie do wyobrażenia! Dużo siłyJa już po ... Bóle przeszły gdy kruszynka mnie opuściła... Widziałam jej maleńkie stopki. Widok taki że dostałam histerii. Dobrze że jeszcze mąż przy mnie był. Teraz dostałam proszki na uspokojenie. I tak zostaje do jutra...
Ale najważniejsze że mamy cały materiał do badań.
Trzymajcie się dziewczyny.
Kochana tak mi przykroDziewczyny....