Angiee
Fanka BB :)
To jest niewyobrażalne. Co tu się dzieje? Boże, słów brakuje... Trzymaj się kochanaDziewczyny....
Dołączam do czarnej serii
2 dni temu chyba serce przestało bić....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest niewyobrażalne. Co tu się dzieje? Boże, słów brakuje... Trzymaj się kochanaDziewczyny....
Dołączam do czarnej serii
2 dni temu chyba serce przestało bić....
O to też nie dlugo..Ja mam 26 lutego jeszcze, 9+4 więc jest stres przez tą czarna serie.
Trzymam jutro kciuki
Nie wyobrażam sobie takiego widoku nawet,Ja już po ... Bóle przeszły gdy kruszynka mnie opuściła... Widziałam jej maleńkie stopki. Widok taki że dostałam histerii. Dobrze że jeszcze mąż przy mnie był. Teraz dostałam proszki na uspokojenie. I tak zostaje do jutra...
Ale najważniejsze że mamy cały materiał do badań.
Trzymajcie się dziewczyny.
Kochana mocno tuleTa pustka jest nie do opisania. Wcześniej skupiałam się na bólu, na tym krwawieniu i brakowało przestrzeni na myślenie. A jak maleństwo mnie opuściło... Bałam się patrzeć a teraz żałuję, chciałabym się cofnąć do tego momentu i zapamiętać je kawałek po kawałku. Moje biedne dzieckoNie wiem, jak się z tego pozbierać.
u mnie od 4 godzin dalej cisza ..U mnie jakieś 2,5 h. Ale dostałam od razu 4 tabletki.