Mysza8809
Zaangażowana w BB
Ja już prawie 8 i tylko brzuch boli z lekkim krwawieniemu mnie od 4 godzin dalej cisza ..![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już prawie 8 i tylko brzuch boli z lekkim krwawieniemu mnie od 4 godzin dalej cisza ..![]()
Trzymaj się jakiś! Czy jest jakakolwiek szansa na błąd diagnozy?Ja niestety musze najpierw miec zaswiadczenie od psychiatry w moim przypadku. Dopiero potem do szpitala..
Mialam dzisiaj tez amniopunkcje.
Kochana ja już załatwiłam badanie z tego testu dna. Dali mi środki na uspokojenie i jak zadziałały zadzwoniłam na infolinie. Bardzo miła Pani przez wszystko mnie pokierowała i w czwartek rano mam zawieźć próbkę do laboratorium które wyśle je do Katowic, pobiorą idę mnie wymaz i na miejscu wypełnię formularz.U mnie około 3h po, dostałam 3 tabletki. Trzymaj się![]()
Niestety nie ma, potwierdzone przez 3 dobrych lekarzy..Trzymaj się jakiś! Czy jest jakakolwiek szansa na błąd diagnozy?
Masz potwierdzona diagnozę to na cholerę Cię jeszcze ciągają. Bezsens. Tak bardzo to smutne.Niestety nie ma, potwierdzone przez 3 dobrych lekarzy..
Chciałabym miec to tylko juz za sobą.. w czwartek mam wizytę u psychiatry, potem moze przyjmą mnie do szpitala.
Wzięłaś to badanie metodą MLPA? A Ty wychodzisz dzisiaj czy zostajesz do jutra?Kochana ja już załatwiłam badanie z tego testu dna. Dali mi środki na uspokojenie i jak zadziałały zadzwoniłam na infolinie. Bardzo miła Pani przez wszystko mnie pokierowała i w czwartek rano mam zawieźć próbkę do laboratorium które wyśle je do Katowic, pobiorą idę mnie wymaz i na miejscu wypełnię formularz.
Do jutra do 14 mam dostac mówiła z linkiem do płatności.
Podejrzewam, że widok tych maleńkich stopek będzie ze mną zawsze i będzie wywoływał tylko ogromny ból. Zostałam już sama, mąż pojechał do domu...
Teraz się oczyszczam dopiero że skrzepów i dużej ilości krwi. Ale już nie boli tak...![]()
Nie myśl w ten sposób. Po to jest grupa żeby się wygadać, czy to z dobrymi czy złymi informacjami. Zrządzenie losu, że tyle dziewczyn naraz dostało takie informacjeBardzo bardzo mi zle ze dołożyłam tylko złych wiadomości tutaj...
Wierze ze juz u kazdej z Was bedzie tylko dobrze. I w koncu bedzie tu kolorowo.