• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Jak ja sie bałam tej wizyty .. glowa bolała bardzo od rana tak jakoś dziwnie..
Doktor mówi ze nie trzeba usg dzis robic a ja ze trzeba.
Pokazał mi obraz i zaraz odsunął od razu wiedziałam co jest grane... potem dodał.. dobrze ze zrobiliśmy to usg.
Powiedziałam mu o naszej grupie i wczorajszym dniu.... tez byl w szoku, naprawdę.

Bardzo bardzo mi zle ze dołożyłam tylko złych wiadomości tutaj...
Wierze ze juz u kazdej z Was bedzie tylko dobrze. I w koncu bedzie tu kolorowo.

U mnie około 3h po, dostałam 3 tabletki. Trzymaj się :(
Kochana ja już załatwiłam badanie z tego testu dna. Dali mi środki na uspokojenie i jak zadziałały zadzwoniłam na infolinie. Bardzo miła Pani przez wszystko mnie pokierowała i w czwartek rano mam zawieźć próbkę do laboratorium które wyśle je do Katowic, pobiorą idę mnie wymaz i na miejscu wypełnię formularz.
Do jutra do 14 mam dostac mówiła z linkiem do płatności.

Podejrzewam, że widok tych maleńkich stopek będzie ze mną zawsze i będzie wywoływał tylko ogromny ból. Zostałam już sama, mąż pojechał do domu...

Teraz się oczyszczam dopiero że skrzepów i dużej ilości krwi. Ale już nie boli tak... 😥

Boże dziewczyny płacze 😭😭😭 jak mi przykro , jesteście wszystkie bardzo silne ❤️

Ja mam prenatalne w piątek ale boję się iść , w głowie staram się mieć pozytywne myśli ale jak je mieć po takich wydarzeniach… 😭

Kochana ja już załatwiłam badanie z tego testu dna. Dali mi środki na uspokojenie i jak zadziałały zadzwoniłam na infolinie. Bardzo miła Pani przez wszystko mnie pokierowała i w czwartek rano mam zawieźć próbkę do laboratorium które wyśle je do Katowic, pobiorą idę mnie wymaz i na miejscu wypełnię formularz.
Do jutra do 14 mam dostac mówiła z linkiem do płatności.

Podejrzewam, że widok tych maleńkich stopek będzie ze mną zawsze i będzie wywoływał tylko ogromny ból. Zostałam już sama, mąż pojechał do domu...

Teraz się oczyszczam dopiero że skrzepów i dużej ilości krwi. Ale już nie boli tak... 😥
Wzięłaś to badanie metodą MLPA? A Ty wychodzisz dzisiaj czy zostajesz do jutra?

reklama
Bardzo bardzo mi zle ze dołożyłam tylko złych wiadomości tutaj...
Wierze ze juz u kazdej z Was bedzie tylko dobrze. I w koncu bedzie tu kolorowo.
Nie myśl w ten sposób. Po to jest grupa żeby się wygadać, czy to z dobrymi czy złymi informacjami. Zrządzenie losu, że tyle dziewczyn naraz dostało takie informacje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry