reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Czy jest jakiś sposób, żeby tego nie widzieć? Przepraszam za takie pytanie, ale wolałabym chyba nie widzieć, bo nie wiem jak to przeżyje i nie wiem czego sie spodziewać
Kochana nie wiem czy jest... Jak sama się oczyszcza aż to masz basen podstawiany nad toaleta żeby wszystko wpadało do niego ... Bo szpital też wysyła próbki do badań histopatologicznych. Możesz nie przyglądać się poprostu, ja podbierając się przyjrzałam się i słabo mi się zrobiło ale nie żałuję że to widziałam. Ze widziałam moje maleństwo. Straszny widok ale mój... Moje maleństwo.

Kochana nie wiem czy jest... Jak sama się oczyszcza aż to masz basen podstawiany nad toaleta żeby wszystko wpadało do niego ... Bo szpital też wysyła próbki do badań histopatologicznych. Możesz nie przyglądać się poprostu, ja podbierając się przyjrzałam się i słabo mi się zrobiło ale nie żałuję że to widziałam. Ze widziałam moje maleństwo. Straszny widok ale mój... Moje maleństwo.
Rozumiem.. przytulam ❤️

Jestem taka wykończona tymi bólami, całym dniem ale napewno nie zasnę bo co chwila latam do toalety...
Lekarz był na obchodzie i mówił że to co że mnie się narazie oczyszcza to jest nic bo powinno być tego 10x więcej. A ja panikowalam że duże skrzepy że mnie lecą...
Więc chyba jutro nie obejdzie się bez zabiegu.
Obym jednak nic miała w miarę spokojna bo ja już więcej nie wytrzymam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry