Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O tym samym dzisiaj myślałam. Dlatego muszę dla swojego spokoju zrobić to badanie genetyczneJa osobiście mam wewnętrzne przeczucie, ze tracę dziewczynki.. mam zdrowego synka.
Ponoć dziewczynki są silniejsze niż chłopcy, czytałam o tym już kilka razy.Ja osobiście mam wewnętrzne przeczucie, ze tracę dziewczynki.. mam zdrowego synka.
Byc moze.Ponoć dziewczynki są silniejsze niż chłopcy, czytałam o tym już kilka razy.
Kochana nie wiem czy jest... Jak sama się oczyszcza aż to masz basen podstawiany nad toaleta żeby wszystko wpadało do niego ... Bo szpital też wysyła próbki do badań histopatologicznych. Możesz nie przyglądać się poprostu, ja podbierając się przyjrzałam się i słabo mi się zrobiło ale nie żałuję że to widziałam. Ze widziałam moje maleństwo. Straszny widok ale mój... Moje maleństwo.Czy jest jakiś sposób, żeby tego nie widzieć? Przepraszam za takie pytanie, ale wolałabym chyba nie widzieć, bo nie wiem jak to przeżyje i nie wiem czego sie spodziewać
Ja też o tym słyszałam że jest coś takiego że organizm traktuje wtedy ciążę jak wrogaPonoć dziewczynki są silniejsze niż chłopcy, czytałam o tym już kilka razy.
Rozumiem.. przytulamKochana nie wiem czy jest... Jak sama się oczyszcza aż to masz basen podstawiany nad toaleta żeby wszystko wpadało do niego ... Bo szpital też wysyła próbki do badań histopatologicznych. Możesz nie przyglądać się poprostu, ja podbierając się przyjrzałam się i słabo mi się zrobiło ale nie żałuję że to widziałam. Ze widziałam moje maleństwo. Straszny widok ale mój... Moje maleństwo.
Zazdroszczę że już po zabiegu... Przede mną jeszcze ciężka i nieprzespana noc. A narkozy boję się jak diabli.Hej dziewczyny. Ja po zabiegu. Ponoć 13 minut nie było mnie na sali. Teraz mam kroplówkę. I dostałam też zastrzyk na obkurczenie macicy.