reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Dzień dobry! Przytulam wszystkie dziewczyny i życzę nam od dziś tylko dobrych wiadomości.

Ps. Czy ktoś używa, albo ma jakąś polecajkę na krem/olejek/maść na rozstępy? Czymś już smarujecie brzuszki?

Czekam na zabieg...
Panicznie się boje. Tylko nie wiem czego bardziej narkozy czy zabiegu. Mam w głowie same myśli że się poprostu nie obudzę ale ja już mam taką fobie odnośnie znieczuleń i narkoz które przeszłam za każdą boje się coraz bardziej...
Trzymajcie kciuki na tej ostatniej mojej prostej.

Czekam na zabieg...
Panicznie się boje. Tylko nie wiem czego bardziej narkozy czy zabiegu. Mam w głowie same myśli że się poprostu nie obudzę ale ja już mam taką fobie odnośnie znieczuleń i narkoz które przeszłam za każdą boje się coraz bardziej...
Będzie dobrze, ja czekam póki co na wizytę i zobaczę co dalej

A ja dziewczyny dzisiaj leze od rana i rycze..dlaczego to sie nam przytrafiło, wada 1 na 10 000 ciaz. Nie wiem jak sobie z tym poradzić
Czekam na zabieg...
Trzymam kciuki, zebys szybko wyszła do domu 💟 bedzie dobrze

Dzień dobry! Przytulam wszystkie dziewczyny i życzę nam od dziś tylko dobrych wiadomości.

Ps. Czy ktoś używa, albo ma jakąś polecajkę na krem/olejek/maść na rozstępy? Czymś już smarujecie brzuszki?
Narazie Coco butter z palmers ale powiem Ci, że jak masz tendencje do rozstępów to niczym tego nie zatrzymasz. Po poprzedniej ciązy wyglądam jak tygrys;P chodziłam na zabiegi, rozbijanie, rozrywanie, laser i inne. Są płytsze i wróciło mi na nie czucie ale widoczność bez istotnych zmian. Teraz się nie łudzę smaruje tylko po to by nie bolały bo będę tygrysem pręgowanym:)

reklama
Ja nie spałam druga nic z rzędu. Płacze na chwilę się uspokajam i płacze. Muszą mi coś dać na wyciszenie bo im zejdę z ciśnieniem.
Jak tylko zamknę oczy mam wczorajszy widok przed oczami. Jestem wyczerpana z sił totalnie...
Mam już opłacone badanie, jutro będę jechała do laboratorium zawieźć moja kruszynke. 🥺

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry